Οι κάμερες της εκπομπής του Alpha, Happy Day πέτυχαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο AXDW. Η παρουσιάστρια του «Κάτι ξαναψήνεται» στο ΣΚΑΪ εκτός από τα επαγγελματικά της, μίλησε και για τα προσωπικά της.

 

«Συζητάμε διάφορα πραγματάκια. Έχουμε ακόμα μέλλον, έχουμε σχεδόν τρεις μήνες. Οι απαιτήσεις αυτής της εκπομπής είναι τεράστιες, είναι 10-12 ώρες γυρισμάτων τη μέρα, για να είμαι παράλληλα σε κάτι άλλο μόνο αν ήταν κάτι μια φορά την εβδομάδα, κάποιο show ενδεχομένως. Είναι δύσκολο να συνδυάσω δυο πράγματα, έχουμε και ταξίδια στην επαρχία οπότε είναι λίγο δύσκολο.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω κάθε μέρα, πάντοτε. Δε τα βλέπω με άγχος αλλά με περιέργεια, να δω πως πάει το πρόγραμμά μας. Μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά τα νούμερα για τον σταθμό και για την ώρα. Μου έχει λείψει πολύ το ζωντανό, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι επιδίωξή μου», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην κάμερα του Happy Day.

 

Στην ερώτηση αν στα μελλοντικά τους σχέδια είναι ο γάμος η παρουσιάστρια απάντησε λακωνικά: «Πολλά πράγματα σκεφτόμαστε».
Όταν την ρώτησαν για το αν επιθυμούν να κάνουν ένα παιδάκι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φανερά αμήχανη, είπε: «Όταν έρθει η στιγμή θα τα πούμε και αυτά. Αυτά δεν συζητιούνται δημόσια».

«Προσωπικός χρόνος υπάρχει. Ευτυχώς μένω μαζί με τον σύντροφό μου και τον βλέπω. Σκεφτόμαστε πολλά πράγματα. Όταν έρχεται η στιγμή θα τα πούμε κι αυτά. Παιδιά, αυτά δεν είναι θέματα που συζητιούνται, ούτε δημόσια. Λοιπόν, σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

ΣΚΑΪ: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε άλλο ρόλο

Αφήνει τις κουτάλες και επιστρέφει στις… πασαρέλες ο ΣΚΑΪ. Μετά από απουσία μίας σεζόν, το My Style Rocks μπαίνει και πάλι δυναμικά στο κάδρο των σχεδίων του σταθμού για την προσεχή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κανάλι του Φαλήρου εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να ρίξει αυλαία στα τέλη Ιουνίου το «Κάτι ξαναψήνεται» και τη θέση του να πάρει από τον Σεπτέμβριο το «My Style Rocks». Η… τράμπα από το ριάλιτι μαγειρικής στο ριάλιτι μόδας δεν θα αφήσει χωρίς αντικείμενο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς θεωρείται μάλλον σίγουρο ότι εκείνα θα είναι και πάλι στο τιμόνι της παρουσίασης.