Το βράδυ της Πέμπτης, ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στην  εκπομπή «Πρωταγωνιστές» στον Alpha που ασχολήθηκαν με φαινόμενο του Instagram, δέκα χρόνια μετά την λειτουργία του. Ο παρουσιαστής διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στα social media στην εγχώρια showbiz.

O ίδιος εξήγησε πώς γίνεται να έχει φτάσει τους 952.000.

«Όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά, γιατί μόνο έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος. Να μη χάνεσαι. Το καλό με μένα είναι να θέλεις να το μοιραστείς με κάποιους. Εγώ θέλω να το μοιραστώ αυτό γιατί περνάω καλά», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και συμπλήρωσε:

«Δεν υπάρχει μυστική συνταγή για τους πολλούς followers. Δεν έχω δώσει ποτέ την διαχείριση του account μου σε κανέναν. Πρέπει να ανεβάζεις πράγματα που μου αρέσουν όχι πράγματα για να μαζέψεις followers. Δεν έχω γίνει υπηρέτης των διαδικτυακών μου φίλων, υπηρέτης του Instagram και των social media σε έναν βαθμό ναι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)


 

Στο μεταξύ πριν λίγες μέρες ο παρουσιαστής βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον πατέρα του όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Ο παρουσιαστής είναι γνωστό ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς του, αλλά λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αλλά και επειδή οι γονείς του μένουν στην Θεσσαλονίκη, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.