Το τηλεπαιχνίδι, « Ο Πιο αδύναμος κρίκος», έπειτα από δύο σεζόν στον ΣΚΑΪ, κατεβάζει ρολά. Μάλιστα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, βρίσκεται σε τελικό στάδιο συζητήσεων με την ΕΡΤ.

Πολλές αναμένεται να είναι οι ανατροπές και οι ανακατατάξεις στο πεδίο των τηλεπαιχνιδιών ενόψει της νέας σεζόν. 

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να προχωρήσει με άλλο τηλεπαιχνίδι την προσεχή σεζόν, ενώ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα δώσει τελικά το «πράσινο φως» για τρίτη σεζόν στον «Αδύναμο κρίκο». Το τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος αποδεσμεύεται από το κανάλι του Φαλήρου και οδεύει στην Αγία Παρασκευή.

Όπως εχει γίνει γνωστό, ο Τάσος Τρύφωνος δεν θα παραμείνει παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού αφού γυναίκα είναι πιθανότατα η επικρατέστερη επιλογή της δημόσιας τηλεόρασης. Ωστόσο όλα  αυτά μένει να επιβεβαιωθούν αφού πρώτα οριστικοποιηθεί η συμφωνία της παραγωγής με την ΕΡΤ.

Αν το deal με την ΕΡΤ ολοκληρωθεί, θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε ένα πρόγραμμα να αποχωρεί από ιδιωτικό κανάλι και να μεταφέρεται αυτούσιο στη δημόσια τηλεόραση. Την ίδια στιγμή, ο ΣΚΑΪ προχωρά με την υλοποίηση άλλου διεθνούς φορμάτ με μεγάλη ιστορία.

Ο λόγος για το «The price is right», το οποίο είναι το μακροβιότερο τηλεπαιχνίδι, καθώς μεταδίδεται στην Αμερική από το 1972. Για το εν λόγω τηλεπαιχνίδι, το κανάλι του Φαλήρου έχει δώσει ήδη τα χέρια με τη Silverline Media, που, μετά το «Love island», αναλαμβάνει και δεύτερη μεγάλη παραγωγή στον ΣΚΑΪ.