Τριάντα σίριαλ έκαναν πρεμιέρα φέτοs στην ελληνική τηλεόραση. Κάποια διακόπηκαν ξαφνικά, άλλα ολοκληρώθηκαν στο πρώτο μισό τηs σεζόν, ενώ κάποια άλλα θα ρίξουν «αυλαία» τον Ιούνιο. Μάλιστα κάποια από όλα αυτά έχουν πάρει το εισιτήριο για την επόμενη σεζόν που προβλέπεται γεμάτη από συγκινήσειs.

Άσε μας ρε μαμά

Το κανάλι δεν επιβεβαιώνει πως η σειρά θα συνεχιστεί αλλά ούτε και διαψεύδει την παραπάνω φήμη. Οι πρωταγωνιστές ελπίζουν να δουν τους χαρακτήρες τους να εξελίσσονται, μαζί με εκείνους κι εμείς.

Όμως ακόμα οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί.

Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά και η αρχική σκέψη για τη συνέχεια της σειράς που έχει ξεχωρίσει θα βγει πέρα ως πέρα αληθινή.

Ελληνική Τηλεόραση: Αυτές οι σειρές συνεχίζουν

 

Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό

 

Το κοινό υποκλίθηκε σε ηθοποιούs, παραγωγή, σεναριογράφο και σκηνοθέτη γι’ αυτή τη σειρά που ολοκληρώθηκε σε μόλιs εννέα επεισόδια. Η ιστορία τον Αγίου Παϊσίου κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και να μαγνητίσει ακόμα και εκείνουs που δεν έλκονται από καθετί Θρησκευτικό. Με λύπη του παρακολούθησε πριν λίγεs ημέρεs το τελευταίο επεισόδιο, δηλαδή την αποφαση του Αγίου Πάίσίου να έχει στο εξηs μητέρα  του την Παναγία, ομωs αυτο που οι περισσότεροι αγνοούν είναι πωs αυτο το διάστημα ο σεναριογράφος της σειράς Γιώργος Τσιάκκαs, εχει ηδη ξεκινήσει  και τη συγγραφή του,δεύτερου κύκλου. Και επειδή θέλετε να μάθετε τι ακριβώς θα δει το κοινό την επόμενη σεζόν, σας λέμε πως θα είναι η ζωή του Αγίου από τη στιγμή που αφιερώνεται στον Κύριο.

Τα καλύτερα μας χρόνια

Δεν υπάρχει ζωντανόs οργανισμόs που να είδε, έστω και μία φορά, αυτή τη σειρά και νο μην τη λάτρεψε. Γιατο καστ τηs, την εξέλιξή τηs την ιστορία και φυσικά για την αισθητική τηs. Και αν φέτος βλέπουμε τις περιπέτειεs του Στέλιου και τηs Μαίρηs στο 1977, την επόμενα σεζόν θα απολαύσουμε την εξέλιξη τι οικογένειας κοντά στο 1980, τότε που ο Αγγελος θα έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο και θα κυνηγάει τα όνειρα του. Ανυπομονούμε, ωστόσο να πούμε πως δε μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι πήρε παράταση.

Σασμός

Η βεντέτα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων δεν θα λήξει σε λίγες ημέρεs με τη δίκη του Αστερn, αλλά θα περάσει ακόμα απο χίλια κύματα. Για να παρέλθει ο λεγόμενοs «Σασμόs» θα πρέπει να χυθεί αρκετό αίμα αλλα και να δημιουργηθεί νέα ζωη… Και ολα αυτά για να τα δουμε θα πρέπει να περάσουμε ακόμα μία σεζόν μπροστά από τους δέκτεs μαs. Τέλοs, επειδή ακούστηκε πως πολλοί από τους πρωταγωνιστέs (Ορφέαs Αυγουστίδηs και Μαρία Πρωτόπαππα) δεν θα συνεχίζουν καθώs έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο να παίξουν στον δεύτερο κύκλο του «Νησιού» τηs Βικτόριαs Χίσλοπ, σας ενημερώνουμε πωs οι ηθοποιοί αυτοί θα βρίσκονται σε δύο σειρέs ταυτόχρονα; Δεν Θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά.

 

Η Γη της Ελιάς

Ο Αντρέαs Γεωργίου το εκανε πάλι το θαύμα του και μύησε το τηλεοπτικό κοινό στις βεντέτεs τηs Mάvns. Όλα ξεκίνησαν, από μια ερωτική σκηνή, όμωs τελικά το κοινό κατάλαβε πωs η σειρά ήταν πολλά περισσότερα από αυτή τη σκηνή. Το καστ είναι πλούσιο, όπως συμβαίνει σε κάθε σειρά του και οι ιστορίεs των πρωταγωνιστών μπλεκονται με «μαεστρία» απο τη σεναριογράφο που ακούει στο όνομα Βάνα Δημητρίου. Τα ανοιχτά μέτωπα είναι ήδη αρκετά και αν σκεφτεί κανείs πως ο σκηνοθέτηs και παραγωγόs τηs σειράs έχει ήδη ανακοινώσει πω ψάχνει νέουs ηθοποιούs για τον επόμενο κύκλο, τότε μάλλον τη σεζόν 2022-2023 θα δούμε ένα πιο εξελιγμένο… Μπεν Χουρ.

Super Mammy

Ο πθοποιόs και σεναριογράφοs μάs σύστησε πριν λίγες ημέρεs τη « Super mammy» του, βασισμένη στην κορυφαία κωμωδία του BBC «Μr Browns boys» και φυσικά το πιστό του κοινό ανταποκρίθηκε. Και όπως λοιπόν συνηθίζει το κανάλι του Αμαρουσίου, σειρές και πρότζεκτ που σημειώνουν επιτυχία δεν τα αφήνει να ολοκληρωθούν εύκολα. Για την ακρίβεια, τα συνεχίζει επ’ αόριστον!

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Τρία ξαδέλφια άφησαν τιs υπέροχεs και άκρως στρωμένεs ζωές για να παραλάβουν την περιουσία του παππού τουs, στο πιο γραφικό χωριό τηs ελληνικήs τηλεόρασηs. Η ζωή όμωsτα έφερε που έπρεπε να ζήσουν σε αυτο. Και αν φέτος περιμένετε να δείτε αν τελικά ο Παναγήs θα γίνει πατέρας, σας λέμε να κάνετε υπομονή, γιατί την επόμενη χρονια οι συγκινήσειs που θα προκύψουν από αυτό το χωριό θα είναι μεγαλύτερες.

 

Απόσπασμα από τη σειρά Σασμός στον Alpha