Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, από τον τομέα ενημέρωσης του ΣΚΑΪ. Την Παρασκευή αποχαιρέτησε, για τελευταία φορά μέσα από τη συχνότητα του σταθμού, η Μαρία Αναστασοπούλου που θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, ενώ πέφτει η αυλαία και για τον Δημήτρη Καμπουράκη ο οποίος θα αναλάβει μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη τη ζώνη 7-10 στο OPEN.

Δημοσιoγράφοι αποχωρούν και από τα μετόπισθεν της ενημέρωσης του καναλιού του Φαλήρου. Μεταξύ αυτών, ο Ξενοφών Σκιτζής, που εργάσmκε επί σειρά ετών στην παραγωγή των πρωινών εκπομπών του ΣΚΑΪ και φέρεται να οδεύει στον Alpha και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Διευθυντικά καθήκοντα Θα αναλάβει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στην ΕΡΤ, στο πλαίσιο της ευρείας αναδιάρθρωσης των προσώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η δημοσιογράφος και ανκοργούμαν της δημόσιας τηλεόρασης μετακιvείται τη νέα σεζόν από το κεντρικό δελτίο των 21:00 στο μεσημεριανά στις 15:00, ενώ θα έχει διευρυμένα καθήκοντα στη Διεύθυνση Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληρoφορίες η Α. Παρασκευοπούλου θα αναλάβει διευθύντρια ενημερωτικών εκπομπών. Το πλήρες σχέδιο με τις ανακατατάξεις στα δελτία ειδήσεων με τον Γιώργο Κουβαρά στο κεντρικό δελτίο στις 21:00 από Δευτέρα έως Πέμπτη και τον Απόστολο Μαγγηριάδη από Παρασκευή έως Κυριακή- καθώς και τα νέα καθήκοντα της Α. Παρασκευoπούλου θα ανακοινωθούν από την ΕΡΤ στις αρχές Αυγούστου.

Βαθιά το χέρι στην τσέπη βάζει ο ΣΚΑΪ για να στελεχώσει το νέο ψυχαγωγικό πρωινό της Φαίης Σκορδά, «τάζοντας» ακόμα και δεύτερες εκπομπές σε συμμετέχοντες προκειμένου να μην έχουμε επιπλέον αποχωρήσεις. Σύμφωνα με πληροφoρίες, το κανάλι του Φαλήρου δέχθηκε να δώσει άλλες δύο αυτόνομες εκπομπές, μία στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (μαγειρικής) καί μία στην Άση Μπήλιου (αστρολογίας) με έναρξη μετά τα Χριστούγεννα. Το deal του ΣΚΑΪ με την Α. Μπαρμπαρίγου «έκλεισε», ενώ, παρά τη γενναία πρόταση, η Α. Μπήλιου θα μείνει στο Star.