Μυθοπλασία, ψυχαγωγία κι ενημέρωση συνδυάζει το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA το οποίο και οι τηλεθεατέs παρακολούθησαν τον προηγούμενο μήνα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την παρέα τηs μας λένε την πρώτη καλημέρα τηs ημέραs κερδίζονταs την πρώτη Θέση τον Μάιο στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 17,3%.

Εστω για 1 λεπτό 719.000 τηλεθεατέs επέλεξαν για συντροφιά στο πρωινό του την εκπομπή. Διαδραστικέs ειδήσειs, ζωντανέs συνδέσειs, έρευνα και αποκλειστικά ρεπορτάζ για όσα απασχολούν την καθημερινότητά μα συνθέτουν το «Τ-Live». Η Τατιάνα Στεφανίδου και οι συνεργάτεs τηs βρίσκονται στον πρώτη γραμμή τηs επικαιρότηταs και το 17,4°/ο στο σύνολο κοινού του έδωσε την πρωτιά, ενώ 1.030.000 τηλεθεατέs παρακολούθησαν την εκπομπή έστω για 1 λεπτό.

Η αναμφισβήτητη επιτυχία τηs σεζόν, ο «Σασμόs» έχει σημείο αναφορά και 2.214.000 τηλεθεατέs έδωσαν ραντεβού έστω για 1 λεπτό για να την παρακολουθήσουν. Με ποσοστό 26,8°/ο στο δυναμικό κοινό και 30°/ο στο γενικό σύνολο η σειρά αποδείχθηκε κυρίαρχοs στου πίνακεs τηλεθέασηs σε όλες σχεδόν τις κατηγορίεs κοινού.

Τη νέα σειρά του ALPHA «Ψέματα» παρακολούθησαν 1.899.000 τηλεθεατέs έστω για 1 λεπτό. Η σειρά με το κοινωνικό αποτύπωμα, που μιλάει γι αυτά που ζούμε και βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων, βρέθηκε στην κορυφή με ποσοστό 17,3°/ο στο δυναμικό κοινό και 18,8°/ο στο σύνολο κοινού. Τα Σαββατοκύριακα η πρωινή ενημέρωση ανήκει στον Νίκο Μάνεση και την αγαπημένη infotainment συντροφιά του.

Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σημείωσε πρωτιά με 18,7°/ο στο δυναμικό κοινό και 20,5°/ο στο γενικό σύνολο. Οι ειδήσειs, οι ανθρώπινες ιστορίεs και οι ζωντανέs συνδέσειs με κάθε γωνιά τηs Ελλάδας σε συνδυασμό με τις κατάλληλεs δόσειs χιούμορ, είναι οι λόγοι που 1.149.000 τηλεθεατέs συντονίστηκαν έστω για ένα λεπτό για να παρακολουθήσουν την εκπομπή.

Η Ναταλία Γερμανού με το «Καλύτερα δε γίνεται» και η παρέα τηs στην πιο χαλαρωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στο δυναμικό κοινό με 15,2°/ο όσο και στο σύνολο του πληθυσμού με 16%, με 1.442.000 τηλεθεατέs να παρακολουθούν την εκπομπή έστω για 1 λεπτό. Το «Kitchen Lab» και οι μαγειρικέs προτάσειs του Ακη Πετρετζίκη προσέλκυσαν το 12,8°/ο του δυναμικού κοινού και το 15,9°/ο του συνόλου του κοινού. Τιs συνταγέs του πρώτου MasterChef «δοκίμασαν» έστω και για ένα λεπτό 879.000 τηλεθεατέs.