Άγριες Μέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης μιλά για τα κρούσματα. «Βέβαια και έχουμε κρούσματα κορονοϊού στις Άγριες Μέλισσες» τονίζει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τη συνέχιση της παράστασης «Προδοσία» στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής είπε και για τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Μίλησε όμως και για την απόφαση ηθοποιών να αφήσουν το θέατρο για να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Συγκεκριμένα ο Αιμίλιος Χειλάκης τόνισε πως «το να πάω σε ένα ριάλιτι, εγώ δεν θα το έκανα. Αυτό όμως δεν είναι και ενάντια στα νέα παιδιά από τον χώρο της υποκριτικής που το κάνουν. Μπορώ να καταλάβω οτιδήποτε έχει ανάγκη ο άλλος να κάνει γιατί δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Είναι και θέμα μικρή ή μεγαλύτερης ματαιοδοξίας που έχουμε όλοι. Σε ότι αφορά την επιβίωση, εκεί σταματάει κάθε κουβέντα και δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Βεβαίως και πρέπει να πάνε οι άνθρωποι να δουλέψουν».

«Βέβαια και έχουμε κρούσματα κορονοϊού στις Άγριες Μέλισσες. Τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και οργάνωση. Δεν έχουν σταματήσει τα γυρίσματα. Ωστόσο είμαστε λίγο πίσω στα επεισόδια» δήλωσε ο αγαπητός ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.

 

Επόμενα επεισόδια

Στο μεταξύ στα επόμενα επεισόδια από τις Άγριες Μέλισσες θα γίνουν τα παρακάτω: Ο Άγγελος στους Άβαντες! Συγκλονιστικά τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Το σίριαλ καθόλου τυχαίο δεν είναι που διανύει την τρίτη επιτυχημένη του σεζόν! Τι θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια;

Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Δούκα για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα, ενώ η Ρένα μετά την αποκάλυψη της Μυρσίνης δείχνει τις προθέσεις της στο Νικηφόρο. Η Δρόσω μελετά την πρόταση του Δάκη να γίνει πρωταγωνίστρια στην ταινία του. Όμως ο Κωνσταντής δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος. Από την άλλη ο Νικηφόρος σκαλίζει το θέμα του αεροδρομίου και προκαλεί τον Ακύλα. Η Ζωή προσπαθεί να βοηθήσει τον τσακισμένο Λευτέρη, ενώ την ίδια στιγμή ο Άγγελος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να μπει στους Άβαντες. Στο μεταξύ ο Μπάμπης γυρίζει και όλο το χωριό είναι στο πλευρό του!