Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα που έγινε σήμερα μέσα από την εκπομπή του ANT1 Το Πρωινό, ήταν κάτι το αναμενόμενο, αφού όπως και ο ίδιος ομολόγησε, δεν είναι εύκολο να τραβάει όλο το… κουπί της παρουσίασης μόνος του!

Δεν είναι φυσικά κάτι κουραστικό αλλά όσο να πεις τα γυναικεία θέματα θέλουν ένα άλλο είδος χειρισμού ενώ οι στήλες μαγειρικής και ζωδίων, είναι κατεξοχήν θηλυκού ενδιαφέροντος!

Επιπλέον ο Γιώργος Λιάγκας έπρεπε να προβεί σε μία τέτοια κίνηση για να ελαφρύνει το κλίμα που είχε δημιουργηθεί εις βάρος του τόσο στο κανάλι του Αμαρουσίου όσο και γενικά στα Μέσα.

Βέβαια, τα όσα είπε για φίλη και… λοιπές ιστορίες, προφανώς και είναι αποκύημα της φαντασίας του παρουσιαστή αφού αν ίσχυε αυτό, γιατί δεν την έφερνε από την αρχή να γλιτώσει και όλο αυτό το διασυρμό που υπέστη;

Από την άλλη ξέρει, ότι η Μαρία Κορινθίου που θα τον συνοδεύει από την Δευτέρα στην εκπομπή, δεν έχει την ίδια… γλύκα με την Δούκισσα που απλά γέλαγε και γούρλωνε τα μάτια της! Τώρα θα καταλάβει τι εστί γυναίκα στην παρουσίαση και όχι, επιτέλους δηλαδή, γατούλα και λοιπά ζώα!

Αυτή είναι η ανακοίνωση Λιάγκα:

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού»

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυρίων: Ο Πάρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Σατανικό σχέδιο του Αποστόλη

Βόμβα στον τομέα της υγείας!

Γλυκάνισος: Η Ραζάν παντρεύεται τον Καρίμ