Ο Πάρης έχει φτάσει στα όριά του και η ψυχολογική του κατάσταση στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών,  πάει από το κακό στο χειρότερο. Φτάνει η στιγμή που δεν αντέχει και κινδυνεύει να κάνει κακό, αυτή τη φορά στον εαυτό του. Αυτό όμως θα βάλει και πάλι τον Ντίνο στο… μάτι του κυκλώνα!
Η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη. Ωστόσο, καινούρια δεδομένα την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις στη σειρά του ALPHA.

Πρόκειται για τον γιο της τον Πάρη, ο οποίος της αποκαλύπτει τι έγινε τη βραδιά της εξαγγελίας των αρραβώνων του. Η Όλγα βλέπονταs τον αγαπημένο της γιο να συμπεριφέρεται ετσι, αποφασίζει οτι ο Πάρης χρειάζεται βοήθεια και τον πηγαίνει σε ειδικό ψυχολόγο. Ετσι, βρισκόμενος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θέλοντας να βγάλει αυτό το βάρος από πάνω του, αναγκάζεται να της αποκαλύψει ότι επιτέθηκε στην Αμαλία: Ο ίδιος της ομολογεί τι έκανε και η Όλγα μόλις το ακούει τρελαίνεται από την αγωνία.

Πριν όμως αντιδράσει, ένα τραγικό γεγονός Θα την προλάβει. Ο Πάρης, κάτω από το βάροs των πράξεών του και μετά από την ντροπή που αισθάνθηκε όταν αποκάλυψε στην μητέρα του τι έγινε εκείνη την νύχτα με την Αμαλία, δεν αντέχει. Θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Λίγο πριν να είναι αργά γι’ αυτόν, τον προλαβαίνουν και οι γονείς του καταρρακωμένοι τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Μόλις περνάει τον κίνδυνο, ο Αποστόλης έχει ένα σατανικό σχέδιο. Αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την απόπειρα αυτοκτονίας του γιου του, εναντίον του Ντίνου. Ετσι δεν αργεί να προτείνει στον Πάρη να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα του επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Στις 13 Οκτωβρίου η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα-Η υπόθεση απο το πρώτο επεισοδιο της συγκλονιστικής σειράς

6 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα εγκεφαλικής παράλυσης

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος αποφυλακίζεται με απόφαση της κυβέρνησης