Η ασκητική φυσιογνωμία του Δρόσου Σκώτη ταιριάζει γάντι στο ρόλο του θεοσεβούμενου ανθρώπου στη σειρά Μαύρο Ρόδο του MEGA, που προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Μονή. Ο ηθοποιός 23 χρόνια ασκεί την τέχνη του με συνέπεια και ο ρόλος του στη σειρά τού δίνει τη δυνατότητα να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του.

Θεοσεβούμενος, πιστός και ταπεινός ο Μανόλης Δημακούλης, που ερμηνεύει ο Δρόσος Σκώτης, επί σειρά ετών εξυπηρετούσε το μοναστήρι, κάνοντας διάφορες δουλειές για τις μοναχές. Γνωρίζει πολλά, αλλά κρατά το στόμα του κλειστό… Ο ηθοποιός μιλώντας για τον ρόλο του τον χαρακτηριζεί ως: «Ειλικρινής, γνήσιος, ταπεινός, Θεοσεβούμενος, έμπιστος. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο χωριό. Πιστός στη γυναίκα του και την οικογένειά του. Για πολλά χρόνια εξυπηρετούσε το μοναστήρι και στήριζε τις μοναχές. Πλέον, έχει στρέψει την προσοχή του στην ταβέρνα που έχει με τη σύζυγό του, την Ευτυχία. Ποτέ, όμως, δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για το μοναστήρι. ‘Εχοντας αφήσει στη θέση του το γιο του, τον Γεράσιμο, κρατάει επαφή με το μοναστήρι και μέσω της δυνατής σχέσης του με την Αυξεντία, μια παλιά μοναχή, στην οποία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. ‘Εχει δει πολλά, αλλά, λόγω της διακριτικότητάς του, δεν αποτελεί κίνδυνο για τα μυστικά του μοναστηριού»

Για την επιστροφή της Ελισάβετ στο χωριό, μετά το σεισμό που έθεσε το μοναστήρι προσωρινά εκτός λειτουργίας, τονίζει ότι θα περιπλέξει τα πράγματα. Παλιά μυστικά κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν και ανίκητοι πειρασμοί κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Μανόλης παρακολουθεί με αγωνία και ενδιαφέρον τις εξελίξεις, κινού-μενος προσεκτικά και προσπαθώντας να γεφυρώσειτα κενά. Προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους ενώ για τον γιο του, Γεράσιμο, αναφέρει ότι είναι παγιδευμένος σε έναν καταδικασμένο έρωτα για την Ελισάβετ.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυρίων: Ο Πάρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Σατανικό σχέδιο του Αποστόλη

7 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Aξιοπρεπή Eργασία

Γλυκάνισος: Η Ραζάν παντρεύεται τον Καρίμ