Η Μαρία, κρυφά από τον άνδρα της, Νίκο Κυρίτση, στη σειρά της ΕΡΤ1, Μία νύχτα του Αυγούστου, επισκέπτεται τον Ανδρέα, φονιά της αδελφής της, στη φυλακή. Κάτι που κινεί την περιέργεια του αρχιδεσμοφύλακα, αξιωματικού Ντρετάκη, ο οποίος αρχίζει να δείχνει ένα παράξενο ενδιαφέρον για εκείνη. Ο Ανδρέας και η Μαρία συναντιούνται για πρώτη φορά ύστερα από τόσα χρόνια, και η ευγνωμοσύνη του Ανδρέα για τη γυναίκα που τον επισκέφτηκε είναι τεράστια. Την εκλιπαρεί να ξανάρθει. Στο μεταξύ, η επικίνδυνη πορεία του Μανώλη, που μέρα με τη μέρα φτάνει όλο και πιο κοντά στην αυτοκαταστροφή, κάνει τη σπιτονοικοκυρά του, Αγάθη, να πάρει μια απόφαση μήπως και τον σώσει.

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς, καθώς οι συναντήσεις της Μαρίας με τον Ανδρέα συνεχίζονται, ένας καινούργιος κρατούμενος των φυλακών, ο Μάρκος, έρχεται σε σύγκρουση με τον Ανδρέα.Η σύγκρουσή τους φαίνεται να κλιμακώνεται επικίνδυνα μέρα με τη μέρα και να γίνεται ανεξέλεγκτη. Η Μαρία, από την άλλη μεριά, έρχεται αντιμέτωπη με τα ερωτήματα της κόρης της, Σοφίας, που αφορούν το παρελθόν που της έχουν κρύψει. Η Μαρία, για πρώτη φορά, μιλάει στη Σοφία για τη Σπιναλόγκα.
Στο μεταξύ, στον Πειραιά, ο Μανώλης γνωρίζει τυχαία μια νεαρή γυναίκα της Τρούμπας, τη Ρηνιώ, ενώ παράλληλα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη ενός άγνωστου κοριτσιού, που ζητάει τη βοήθειά του. Μια αναπάντεχη φιλία αρχίζει να γεννιέται ανάμεσα στην Αγάθη και μια παλιά ιερόδουλη, τη Γιώτα.

Μία νύχτα του Αυγούστου: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής 9/10

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυρίων: Ο Πάρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Σατανικό σχέδιο του Αποστόλη

7 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Aξιοπρεπή Eργασία

Γλυκάνισος: Η Ραζάν παντρεύεται τον Καρίμ