Το κανάλι του Star μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Έρωτας με διαφορά» δεν το βάζει κάτω και ποντάρει πάλι στην μυθοπλασία! Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται γυρίσματα στην Αττική για τη νέα καθημερνή σειρά «3 μίλια», την οποία θα δούμε σύντομα στους δέκτες μας.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα ακριτικό νησί. Οι εξωτερικές σκηνές όμως γυρίζονται για την ώρα σε περιοχές της Ραφήνας. Ένας αστυνομικός αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας μια περίεργη υπόθεση, με πολλά παρακλάδια και εμπλεκόμενους υπεράνω πάσης υποψίας. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Πάνος Κούτρας και ο Βασίλης Ντούρος, ενώ παίζουν η Ευαγγελία Μουρμούρη, ο Τόνυ Δημητρίου και πολλοί ακόμα νέοι ηθοποιοί. Η πρόσφατη κακοκαιρία μπορεί να πήγε λίγο πίσω τον προγραμματισμό των γυρισμάτων, όμως οι κάμερες δουλεύουν και πάλι στο φουλ και τα επεισόδια ολοκληρώνονται το ένα μετά το άλλο.

Στη νέα καθημερινή σειρά μυθοπλασίας του SΤΑR πρωταγωνίστρια θα είναι η Ευγενία Παναγοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη μεγάλη επιτυχία του Mega «Η ζωή της άλλης» είναι έτοιμη για το επόμενο μεγάλο τηλεοπτικό της βήμα μέσα από το STAR.

Ο τίτλος «Τρία μίλια» ένας όρος που χρησιμοποιείται στη ναυτιλία και προσδιορίζει την απόσταση από την οποία κάποιος που βρίσκεται στη θάλασσα μπορεί να δει τη στεριά.

Η ιστορία αφορά τη ζωή μιας γιατρού που κάνει τις διακοπές της στη Κύθνο. Εκεί θα συναντηθεί με έναν γνωστό και εύρωστο οικονομικά επιχειρηματία τον οποίο πριν από λίγα χρόνια του είχε σώσει τη ζωή. Ο επιχειρηματίας κάποια στιγμή αντιμετωπίζει μια περιπέτεια με την υγεία του. Όμως καταφέρνει τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα και να επιστρέψει ξανά δυνατός. Όλη αυτή η περιπέτεια που πέρασε τον έκανε να αποφασίσει τη δημιουργία ενός μεγάλου πρότυπου ιατρικού κέντρου. Το συγκεκριμένο κέντρο θα εξυπηρετεί όχι μόνο το νησί, αλλά και τα γειτονικά σε αυτό. Κι ενώ όλοι περιμένουν να το αναλάβει ο ένας από τους δυο γιους του που είναι γιατρός, αυτός δίνει τα «κλειδιά» στη γιατρό!