Τα σχέδια μετά τις Άγριες Μέλισσες . Ο  Γιώργοs Γάλλοs, ο ηθοποιόs που άφησε το αποτύπωμά του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριεs μέλισσεs» με τον ρόλο του Μιλτιάδη και τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην ιατρική σειρά μυστηρίου «Ο Όρκος» της ΕΡΤ1 αλλά και στις Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη που πρβάλλεται από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1+, έχει ήδη κλείσει την επόμενά του συνεργασία. Προσεχώs Θα συμπράξει καλλιτεχνικά ξανά με του δημιουργούs των «Μελισσών» Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρο Καλκόβαλη και Λευτέρη Χαρ ίτο στη νέα σειρά εποχήs που έχει τον ι προσωρινό τίτλο «Μάγισσα» και προορίζεται ξανά για το κανάλι του Αμαρουσίου.

Από την άλλη, ο τηλεοπτικόs του αδελφόs Λεωνίδαs Κακούρηs έχει κι εκείνος συμφωνήσει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Ο ηθοποιόs Θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνέχεια τηs δραματικήs σειρά «Το νησί» που θα φέρει τον τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου» και θα προβληθεί από την ΕΡΤ.

Νέα σχέδια και στον ΣΚΑΪ

Η μυθοπλασία ειναι ο απόλυτοs κυρίαρχοs τη φετινή χρόνια και ο ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν επενδύει σε νέεs παραγωγέs προκειμένου να εμπλουτίσει τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Εκτός από την κοινωνική δραματική σειρά «στΟργή», με τη Μαρία Ναυπλιώτου και μια ακόμη καθημερινή  σειρά που δεν έχει γίνει γνωστή, σε τροχιά υλοποίησηs μπαίνει και προβάλλεται τρειs φορές την εβδομάδα και θα υπογράψει σκηνοθετικά ο Σταύροs Ποταμάρηs. Το σενάριο Θέλει την ιστορία να εξελίσσεται στο όμορφο νησί τηs Λέσβου . Εκεί, μια νεαρή Σύρια, μετανάστρια πολέμου, ερωτεύεται έναν Έλληνα. Οι κοινωνικέs, θρησκευτικέs και πολιτικέs διαφορέs ανάμεσά τους τούς εμποδίζουν να βιώσουν τον έρωτά τους, αλλά αυτοί εμφανίζονται αποφασισμένοι να τα βάλουν με όλους και με όλα.