Το ΑΝΤ1+, η νέα συνδρομητική πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, εισέρχεται δυναμικά στην παραγωγή πρωτότυπης ελληνικής μυθοπλασίας με τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες».
Ο Γιώργος Καπουτζίδης, σχεδόν επτά χρόνια μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας σειράς  του («Εθνική Ελλάδος», MEGA), επιστρέφει με την ιδιότητα του δημιουργού και παρουσιάζει, μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤΙ+, μία ολοκαίνουριο πρόταση, που φέρει τον τίτλο «Σέρρες».

Αυτή τη φορά, ο δημιουργός επιλέγει να μας ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, και να διηγηθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο μία ιστορία που πρόκειται να αγγίξει το ελληνικό κοινό. Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, αναδεικνύοντας διαφορετικές γωνιές της πόλης των Σερρών, όπου η σύγχρονη σκηνοθετική ματιά του Σταμάτη Πατρώνη και μία ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών έδωσαν ζωή στο σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη. Από εκεί και πέρα, τον ρόλο του Λευτέρη και του .Οδυσσέα ενσαρκώνουν ο Γιώργος Γάλλος και ο Πάνος Νάτσης, αντίστοιχα. Πρωταγωνιστούν, πίσης, η Λένα Δροσάκη, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Γιούλη Τσαγκαράκη και η Λένα Ουζουνίδου. Τον πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς.

ΑΝΤ1+ Γιώργος Καπουτζίδης: Η ιστορία

Ο Οδυσσέας ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση.’Οταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν.’Ετσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλ- λον.’Εχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας γι αυτό που είναι πραγματικά.