Ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη σειρά Σασμός του Alpha. Επίσης έδωσε ένα δυνατό spoiler που αφορά στην επόμενη σεζόν της σειράς.

Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, θα ήθελε η σειρά να πάει δεύτερη σεζόν αλλά όχι τρίτη και τέταρτη ενώ δήλωσε ότι «Εννοείται ότι αυτή η αλήθεια θα με σοκάρει και μετά θα φέρει διάφορες πολλές εξελίξεις».

«Οι άνδρες πάμε για κυνήγι και γίνεται η μεγάλη αποκάλυψη του Σασμού. Έχει να κάνει με ένα θέμα που μας απασχολεί, είναι το βασικό ζητούμενο τον τελευταίο καιρό στη σειρά. Συγκεκριμένα, λέμε ότι οι άνδρες έρχονται πιο κοντά στο βουνό και λένε αλήθειες. Εννοείται ότι αυτή η αλήθεια θα με σοκάρει και μετά θα φέρει διάφορες πολλές εξελίξεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε για τη σχέση του Μαθιού με τη μητέρα του, Βασιλική.«θα μάθω για τον δεσμό, αλλά δεν θα αλλάξει η γνώμη μου για έναν άνθρωπο που είναι τόσο αγαπημένος. Ο Μαθιός για τον Νικηφόρο είναι ο μέντοράς του, είναι το άλλο του μισό. Είναι η πατρική φιγούρα που έχασε και δε νομίζω ότι αλλάζουμε τόσο εύκολα γνώμη. Πρέπει ο Νικηφόρος να δεχτεί αυτή τη σχέση γιατί βλέπει όλο αυτό τον καιρό ότι ο Μαθιός -χωρίς να υποψιάζεται ότι υπάρχει σχέση- στηρίζει τη μάνα του, όσο κανένας άλλος».

Επίσης ο ηθοποιός απάντησε για το αν ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού. «Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό. Υπάρχουν συζητήσεις, υπονοούμενα, υπάρχουν άνθρωποι που το πιστεύουν… Εμείς εδώ στη σειρά πρέπει να πάρουμε μία απόφαση. Το αν είναι γιος του, θα αποφασιστεί τη δεύτερη σεζόν. Ο Σασμός πρέπει να έχει δεύτερη σεζόν, αλλά όχι τρίτη και τέταρτη γιατί ένα τηλεοπτικό προϊόν χάνει τη μαγεία του και κουράζει».

«Δεν προλαβαίνω να χαρώ την επιτυχία», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Αμούτζας.