Μπορεί οι Παγιδευμένοι να έχουν εξαιρετικές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης αλλά δυστυχώς το Πάσχα δεν μετράνε αυτά και οι τηλεοπτικοί σταθμοί, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, έτσι και φέτος, αντικαθιστούν τα προγράμματά τους με σειρές περιεχομένου ανάλογες με το κλίμα των ημερών.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στον ΑΝΤ1 όπου μπορεί η δραματική σειρά που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη να έχει πέσει «θύμα» πολλές φορές του προγραμματισμού αφού εξαιτίας του Μουντιάλ αλλά και άλλων λόγων, ήταν συνεχώς στη… μετακίνηση, αλλά τώρα η αναβολή προβολής θεωρείται επιβεβλημένη.

Έτσι, τη σειρά θα αντικαταστήσει την Δευτέρα η ταινία εποχής, Η Έξοδος, Θεοί και Βασιλιάδες, ενώ την Τρίτη στις 22:00 θα προβληθεί η ταινία χριστιανικού περιεχομένου με τίτλο, Μαρία Μαγδαληνή.

Επιπλέον, το κανάλι του Αμαρουσίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα έχει στο πρόγραμμά του τη σειρά Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ η οποία θα προβάλλεται από την Μεγάλη Τετάρτη και μέχρι το Μεγάλο Σάββατο στις 20:00.

Η δραματική σειρά θα επιστρέψει από την Δευτέρα 24 Απριλίου.

Στο μεταξύ στο αποψινό επεισόδιο, η Άννα κι ο Δημήτρης παλεύουν μαζί για να βοηθήσουν την παρέα των παιδιών που έχει μπλέξει. Ενώνουν τις δυνάμεις τους προσπαθώντας να μάθουν την αλήθεια. Για άλλη μία φορά θα έρθουν πάλι κοντά. Η προανάκριση των παιδιών προχωράει. Θα ανακαλύψει η αστυνομία τι κρύβουν; Ποιος είναι τελικά ο ένοχος; Ο άνδρας της Δώρας, στην προσπάθειά του να πείσει την Χρύσα να μη χωρίσει, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα γρίφο. Θα ανακαλύψει την αλήθεια για τη Δώρα και τον Νίκο; Η Υβόννη και ο Αλέκος μαθαίνουν όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Άγγελου. Η Υβόννη καταρρέει μη μπορώντας να το διαχειριστεί. Ο Βλάσσης επιτίθεται στον Ανδρέα για την κράτηση της κόρης του. Η Δανάη, όμως, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον Ανδρέα, λέει στον Βλάσση ότι αυτός είναι ο πατέρας της…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ανατροπή για τον Αλέκο-Βλέπει το βίντεο του Άγγελου και καταρρέει

Ο κόσμος έδιωξε τον Μίτσελ από τον Ολυμπιακό;

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία βάζει τέλος στην ευτυχία της-Κάνει έκτρωση στο παιδί του Μάρκου!