Ο Μάρκος Σεφερλής βλέπει την έξοδο από τον ΑΝΤ1 μετά το μεγάλο κύμα αντιδράσεων που ξεσήκωσε η σειρά Super Mammy. Για την ακρίβεια, το κανάλι του Αμαρουσίου έκρινε πως δεν θα πρέπει να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Open Weekend» η πλευρά της διοίκησης του καναλιού δε θέλει να υπάρξει ανανέωση για τη σεζόν που ακολουθεί και ο λόγος δεν είναι η τηλεθέαση της εκπομπής, αλλά η αντίδραση του κοινού απέναντι σε ατάκες του Μάρκου Σεφερλή που ειπώθηκαν στην κωμική σειρά, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν ομοφοβικές και σεξιστικές, την στιγμή που τον τελευταίο χρόνο έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας σοκαριστικές καταγγελίες με το κίνημα #metoo.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, παρότι το Super Mammy είχε πάρει το «πράσινο φως» και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τα δεδομένα αλλάζουν. Οι ιθύνοντες του καναλιού φαίνεται πως βγάζουν εκτός προγραμματισμού της νέας σεζόν, τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή και οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με την τηλεθέαση. Και βέβαια τα νούμερα από δύο μόλις επεισόδια δεν είναι ικανά να κρίνουν την πορεία της σειράς και η τηλεθέαση θέλει αρκετό καιρό μέχρι να σταθεροποιηθεί και να μιλήσουμε είτε για επιτυχία είτε για αποτυχία ενός τηλεοπτικού προϊόντος.

Όμως οι ηχηρές διαμαρτυρίες στα social media επηρέασαν τις αποφάσεις των ανθρώπων του καναλιού.

Παράλληλα και οι ίδιοι και κατ’ επέκταση ο ΑΝΤ1 δε θεωρεί ότι εν έτει 2022 δε γίνεται να υπάρχει τέτοιου είδους χιούμορ στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει παρέμβαση στα επόμενα επεισόδια, για όσο τουλάχιστον διαρκέσει η σειρά. Και αυτό βέβαια δεν προβλεπεται να είναι πριν το τέλος της σεζόν. Ωστόσο ο Μάρκος Σεφερλής ίσως ξαναμπεί στη διαδικασία να σχολιάσει τα τεκταινόμενα.