Μία νέα κωμική σειρά με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή εντάσσει στο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 από την Κυριακή 03 Απριλίου και κάθε Κυριακή στις 22.00.

Ο Μάρκος Σεφερλής, στη Super Mammy  μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια, στο απόλυτο mαmmy symbol για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μία κλασική οικογένεια.

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα: υπερπροστατευτική, πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα και ανέκαθεν στα… κάγκελα! Δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή θα δούμε ακόμη πολλούς ηθοποιούς να τον πλαισιώνουν σε διάφορους ρόλους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι οι Αρετή Ζαχαριάδου, Γιάννης Καπετάνιος, Χριστιάνα Καρνέζη, Γιώργης Κοντοπόδης, Σταύρος Νικολαϊδης, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Κώστας Σόμμερ, Δημήτρης Σταρόβας,’Ελενα Τσαβαλιά, Τάνια Τρύπη, Γιάννης Αγριόμαλλος, Περικλης Αλμπάνης Αντώνης Βλάσσης, Μάριος Γλυκας, Λεωνίδας Ιορδάνου, Φανούρης Κορρές, Ιωάννα Στρίγγα.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται μ ετην παρουσία κοινού στα πλατό.

Super Mammy με τον Μάρκο Σεφερλή: Περίληψη πρώτου επεισοδίου

Η Χαρίκλεια μαθαίνει ότι ο γιος της, ο Θάνος, έχει χωρίσει με την κοπέλα του την Μαρία, επειδή αρνήθηκε να κοιτάξει μαζι της σπίτια για να συζήσουν.  Η γυναίκα ανησυχεί για τον Θάνο αλλά η Ζέτα την προειδοποιεί να μην ανακατευτεί. Παράλληλα, ο παππούς δέχεται μια επίσκεψη απο τον γιατρό και ύστερα από μια σειρά κωμικοτραγικών καταστάσεων μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο. Την ιδια ωρα, η Μαρία, έξαλλη καθώς η Χαρίκλεια τη συμβούλευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον Θάνο, ανακοινώνει στον τελευταίο ότι χωρίζουν οριστικά. Εν τω μεταξύ, η Μπέτυ προτείνει στη Ζέτα, που παρακολουθεί σεμινάρια ψυχολογίας, να κάνει μια συμβουλευτική συνεδρία με τον Θάνο και τη Μαρία, αλλά η Χαρίκλεια διαφωνεί. Η Ζέτα την αγνοεί και οργανώνει τη συνεδρία, κατά τη διάρκεια της οποίας θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο, που θα οδηγήσει τον Θάνο να κάνει μία πολύ σημαντική πρόταση στη Μαρία.