Λιάγκας-Σκορδά: Έτοιμοι για ανανέωση! Όπως όλα δείχνουν, ο ΑΝΤΙ ετοιμάζει τα ανανεωμένα συμβόλαια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και δεν μένει μόνο εκεί! Παράλληλα μελετά το ενδεχόμενο να δώσει στον πρώτο μια ημίωρη ενημερωτική εκπομπή. Το συγκεκριμένο project θα προβάλλεται αμέσως μετά το τέλος του πολύ πρωινού «Καλημέρα Ελλάδα».

Κι όλα αυτά μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών που έκανε λόγο για ριζικές αλλαγές στην πρωινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου.

Έπειτα από μια μακρά περίοδο συνομιλιών και περισυλλογής, ο σταθμός… περνά στην αντεπίθεση, βάζοντας τέλος στα σενάρια. Επίσης ξεκινά άμεσα συζητήσεις με τους δύο παρουσιαστές για την ανανέωση των συμβολαίων τους, τα οποία λήγουν τον Ιούνιο του 2022!

Μάλιστα, οι ιθύνοντες δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι με την άνοδο στην τηλεθέαση που έχει σημειώσει το «Πρωινό» και ξεκαθαρίζουν με τον τρόπο τους πως δεν σκοπεύουν να διεκδικήσουν πρόσωπα από άλλα κανάλια ενόψει της νέας σεζόν. Ταυτόχρονα, δε, κόβουν το δρόμο σε όσους πολιορκούσαν τους δύο παρουσιαστές και κυρίως στο ΟΡΕΝ. Το κανάλι του Σαββίδη διεκδικούσε έντονα τον Γιώργο Λιάγκα για τον ενημερωτικό του τομέα, αλλά και την Φαίη Σκορδά για τον ψυχαγωγικό.

Παντως όσον αφορά το «Καλημέρα, Ελλάδα», διερευνάται από τον ΑΝΤ1 η διάρκεια της εκπομπής. Και αυτό θα είναι κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει ξύπνημα με τα… κοκόρια. Αυτό όμως είναι ένα γεγονός που δεν βλέπει με καλό μάτι ο Γιώργος Παπαδάκης.

Λιάγκα- Σκορδά: Σάκης Ρουβάς- Ο Λιάγκας τον πετσόκοψε!

Να σας θυμίσουμε κάπου εδώ γιατί ο συγκεκριμένος παρουσιαστής είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού; Γιατί απλούστατα ο άνθρωπος έχει γνώση και παιδεία δημοσιογραφική! Απόδειξη ο σχολιασμός του για τα όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον Λιγνάδη!

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής.  «Υπάρχουν δύο θέματα. Πρώτον, αν ο Σάκης Ρουβάς το έκανε σκοπίμως, δηλαδή αν ήθελε να βγει να πάρει θέση υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη, δηλαδή αν το έκανε στοχευμένα ή αν ο Σάκης Ρουβάς, που ξέρουμε όλοι, ότι δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα. Είναι ένας άνθρωπος που όταν παρουσιάζει, παρουσιάζει με autocue, δεν έχει την επικοινωνιακή δεινότητα ο άνθρωπος.

Μήπως ήθελε να πει κάτι καλό και κάτι κακό και να πει ότι η δικαιοσύνη θα κρίνει και τα έκανε σαλάτα και τα μπέρδεψε. Εγώ δεν έχω καταλήξει για το τι από τα δύο έπαθε ο Σάκης Ρουβάς. Το έκανε σκοπίμως και ήθελε να μιλήσει υπέρ του Λιγνάδη ή επειδή δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα τα έκανε χάλια; Ο Σάκης δεν είναι κολοφώνας της επικοινωνίας.

Δεν είπα εγώ ότι είναι ηλίθιος, έξυπνος είναι, απλά δεν χειρίζεται σωστά το λόγο. Δεν ξέρουμε αν ο Σάκης Ρουβάς πραγματικά ήθελε να κάνει “πλυντήριο” στον Λιγνάδη ή αν το έκανε κατά λάθος. Δυσκολεύεται, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις λέξεις, το έφερνε, το γύριζε, δεν ήταν προετοιμασμένος. Αυτός που δεν βάζει τελεία είναι αυτός που έχει χάος στο μυαλό του».