Όλοι όσοι παρακολουθούν τη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, ξέρουν το μένος που κρύβει η Αρετή για… όλους αλλά κυρίως για τον Στάθη και όποιο θηλυκό χαρακτήρα μπορεί να τον πλησιάσει.

Σειρά με τη νέα σεζόν παίρνει η Ιουλία που επισημοποιεί τον χωρισμό της με τον Κουράκο και ανακοινώνει τη νέα της σχέση με τον πάλαι ποτέ έρωτά της, Στάθη!

Αυτό είναι που θα αναστατώσει την Αρετή ή αλλιώς κατά κόσμο, Δώρα Χρυσικού που παραχώρησε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό TV24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου όπου μίλησε για τα επόμενα σχέδιά της!

«Ο Στάθης είναι αγκάθι. Την πονάει πάρα πολύ γιατί έχει συνειδητοποιήσει πως αυτή τη γυναίκα δεν την ξεπέρασε ποτέ. Έχουν ματαιωθεί τα χρόνια που έχουν ζήσει. Εννοείται πως θα πάει έξω από το σπίτι τους για να τους κάνει μάγια, θα τους παρακολουθεί», σχολιάζει.

Θα μαλάκωνε όμως ένας έρωτας τον συγκεκριμένο χαρακτήρα; «Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της η Βάνα Δημητρίου, όμως πλέον ξέρουμε πως έχουμε και μία τρίτη χρονιά μπροστά μας όπου μπορούν να γίνουν τα πάντα. Η επιθυμία μου είναι να τη δω κάποια στιγμή ευτυχισμένη. Να κάνει ειρήνη με τον εαυτό της και τους άλλους. Να φτάσει σε μία αποδοχή των όσων έχει κάνει και να μπορέσει να φέρει γύρω της την οικογένειά της. Και να αποκτήσει μία φυσιολογική σχέση με τον Στάθη».

Η Αθηνά από τη σειρά Η Γη της Ελιάς εδώ και πολύ καιρό, δέχεται το έντονο ερωτικό ενδιαφέρον του Μιχάλη. Η ίδια, αν και φαίνεται να κολακεύεται, δεν δέχεται με τίποτα να κάνει οτιδήποτε μαζί του.

Ο εισαγγελέας όμως είναι πάντα κοντά της και αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο όταν η Αθηνά θα μπει σε έναν πραγματικά θανάσιμο κίνδυνο!
Η Αθηνά δεν θέλει με τίποτα να προχωρήσει στο παραμικρό με τον Μιχάλη. Η Μαργαρίτα που είναι πάντα κοντά της όμως συνεχώς την προτρέπει να του δώσει μία ευκαιρία. Το ίδιο κάνει και η μητέρα της η Μαρία, που την πιέζει να δει με καλό μάτι τον Μιχάλη. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα αρχίσουν να μεταδίδονται από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. η Αθηνά συνεχίζει να κρατάει αυτή τη στάση. Το πράγματα όμως θα γίνουν διαφορετικά και οι καταστάσεις θα αλλάξουν αφού η Αθηνά θα αρχίσει και πάλι να κινδυνεύει. Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και η Αθηνά να ξεπερνάει όλο αυτό το μαρτύριο που έζησε μέσα στη φυλακή και ν’ αφήνει τις κακές αναμνήσεις πίσω, όλα αλλάζουν με μια περίεργη άφιξη στην Αρεόπολη.
Η Βαγγελιώ, που είχε κάνει τόσο κακό στην Αθηνά. είχε ορκιστεί την ημέρα της αποφυλάκισής της να την καταστρέψει και δεν το… ξέχασε!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε ευχές από τους πρωταγωνιστές της σειράς