Κορυφαίοι πρωταγωνιστέs δίνουν τον καλύτερό τουs εαυτό στα γυρίσματα τηs νέαs σειράs του ΣΚΑΪ. Οπωs όλα δείχνουν, η «στΟργή» είναι η σειρά για την οποία θα μιλάνε όλοι την επόμενη σεζόν. Το κανάλι του Φαλήρου για την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023 που βρίσκεται προ των πυλών, ετοιμάζεται να εφοδιάσει το πρόγραμμά του με σειρέs που Θα πλαισιώνουν κορυφαίοι πρωταγωνιστέs.

Μια από αυτέs είναι η «στΟργή».  Σε πρώτο πλάνο η Μαργαρίτα (Μαρία Ναυπλιώτου) και η ομάδα τηs που αποτελείται από τουs: Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγο Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνο Λάγκο (Παιδοψυχίατροs Δαμιανόs Γαλάνηs), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βοσίλη Μηλιώνη (Μπιλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ). Τα γυρίσματα γίνονται πρωί και βράδυ σε φυσικέs τοποθεσίεs τηs Αθήναs, ενώ τα γυρίσματα του Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου γίνονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Κτήμα Νάσιουτζικ.

Στις θεραπευτικές συνεδρίεs πρωταγωνιστούν με βάση τις ιστορίεs οι: Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Ιωάννηs Παπαζήσηs (Γιάννηs), Βασιλική Τρουφάκον (Ειρήνη), Αναστασία Ποντούση (Αλίκη), Αλέκοs Συσσοβίτηs (Σάκη), Δέσποινα Γιαννοπούλου (Δώρα). Μαρίλια Μητρούση (Αννα), Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργήs Τσουρήs (Χρήστοs), Νεφέλη Κουρή (Καίτη). Στο ρόλο του Απόστολου Καλογερόπουλου, συζύγου της ψυχιάτρου, είναι ο Άρης Λεμπεσόπουλος. Η σειρά βασίζεται στο τουρκικό «Kirmizi Oda»

Οκτώ διαφορετικοί άνθρωποι που βίωσαν την οργή μέσα από τη Στοργή των πιο κοντινών τους ανθρώπων, είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Μία μεσήλικας αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μία οικονομολόγος μαθαίνει πως όλη της η ζωή ήταν ένα ψέμα, μία γυναίκα καριέρας κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια. Ένας δυνατός άντρας πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι παγιδεύεται στον χρόνο, μία νεαρή μητέρα επιτίθεται σε έναν άγνωστο και ένα ζευγάρι διαλύεται εξαιτίας του θυμού.