Δυο σειρές του ΑΝΤ1+ που διαδραματίζονται σε έναν εναλλακτικό κόσμο και η αληθινή ιστορία ενός γιατρού που σκορπούσε το Θάνατο έρχονται μέσα στο καλοκαίρι για να εμπλουτίσουν το περιεχόμενο της πλατφόρμας.

«Noughts + Crosses» ‘Ερωτας… από την ανάποδη

Πρωτότυπη σειρά του BBC, που διαδραματίζεται σε έναν… αντίστροφο κόσμο, όπου η Αγγλία είναι αποικία της Αφρικής και η κοινωνία χωρίζεται στους ισχυρούς Σταυρούς και τα καταπιεσμένα Μηδενικά. Οι πρώτοι ελέγχουν την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ επιβάλλοντας τους δικούς τους νόμους, οι οποίοι οδηγούν σε βία και αναταραχές ωθώντας τα Μηδενικά σε ανταρσία. Μέσα σε αυτή την κοινωνία, ένας έρωτας ανάμεσα στις δύο φατρίες δεν αποτελεί καν επιλογή. Ομως, η Σέφι και ο Κάλουμ αρνούνται να αφήσουν το χρώμα τους να τους χωρίσει… Πρωταγωνιστούν οι Τζακ Ρόουαν, ‘Ελεν Μπαξεντέιλ, Τζος Ντίλαν κ.ά.

ΑΝΤ1+: Σειρές που κόβουν την ανάσα

Dr Death 

Ο γιατρός του τρομου! Επιτυχημένο και άκρως ανατριχιαστικό θρίλερ, εμπνευσμένο από το διάσημο podcast που βασίστηκε στην τρομακτική και πέρα για πέρα αληθινή ιστορία του δρα Κρίστοφερ Νταντς. Μέσα σε 8 ώρες, η σειρά δίνει σάρκα και οστά στους φόβους και στις ανασφάλειες που κατακλύζουν κάθε απλό άνθρωπο μπροστά ατην προοπτική μιας χειρουργικής επέμβασης. Η ιστορία ακολουθεί τα εφιαλτικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν από τα φοιτητικά χρόνια του Νταντς στην Ιατρική μέχρι την καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη, που έβαλε τέλος στην εγκληματική του δράση. “Ηταν τρελός, σατανικός ή, απλώς, επικίνδυνα ανίκανος; “Οπως είπε και ο Άλεκ Μπάλντουιν, «η απορία όλων δεν είναι γιατί το έκανε, αλλά πώς τη γλίτωσε». Πρωταγωνιστούν οι Τζόσουα Τζάκσον, Άλεκ Μπάλντου-ιν, Κρίστιαν Σλέιτερ, Άννα-Σοφία Ρομπ.

«The Shift» Εκεί που γεννιέται η ζωή

Στο πλαίσιο της ζώνης «House of Eurοpe», έρχεται μια νέα δραματική σειρά από τη διακεκριμένη Δανή σκηνοθέτιδα Λόνε Σέρφιγκ, γνωστή από τα φιλμ «An education» και «One day», με τη Σοφί Γκράμπολ (»The killing») στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο πιο φημισμένο μαιευτήριο της Δανίας, η διευθύντρια. “Ελα. δίνει καθημερινά μάχη για να παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στις μέλλουσες μητέρες, στα νεογέννητα και στους συγγενείς τους, παρά τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν και τη Θυελλώδη προσωπική της ζωή.