Ο έρωτας μιας μαθήτριαs και του καθηγητή τηs σε μία κλειστή κονωνία θα είναι στο επίκεντρο τηs νέαs σειραs που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την απόλυτη επιτυχία και έρχεται σε λίγουs μήνεs, στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Ο αγαπητός δημιουργός επιστρέφει στις οθόνεs μας δώδεκα χρόνια μετά. Το «4» ήταν η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά μετά την ολοκλήρωση τηs οποίας είχε δηλώσει πως Θα στραφεί στη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο, αφού δεν του άρεσαν οι εκπτώσεις που είχαν αρχίσει να κάνουν οι παραγωγοί λόγω εποχήs.

Και έτσι ακριβώs έκανε. Δημιούργησε με αγάπη και μεράκι τα «Αν» και « Έvαs άλλοs κόσμοs» (η ταινία απέσπασε 4,5 εκατομμύρια ευρώ και θεωρήθηκε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια, όμωs φέτοs πίστεψε πως είναι η χρονιά που μπορεί να επιστρέψει και στη μικρή οθόνη. Το «Maestro», η νέα του κοινωνική σειρά, ήδη έχει μαγέψει το κοινό από το τρέιλερ. Στο πρώτο επεισόδιο τηs σειράs όπου ο Ορέστηs (Χριστόφορος Παπακαλιάτηs) ένα ευυπόληπτοs καθηγητής μουσικής, φτάνει στην Κέρκυρα με αφορμή ένα Φεστιβάλ μουσικήs. Ομωs σύντομα όλα θα διαταραχθούν στη ζωή και τη σχέση του, αφού θα γνωρίσει την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), μια μαθήτρια με την οποία και θα κάνουν σχέση.

Η Μαρία Καβογιάννη θα υποδυθεί μια γυναίκα που βιώνει σκληρή κακοποίηση στην οικογένειά τηs, ενώ η Χαρούλα Αλεξίου Θα υποδυθεί τη γιαγιά τηs Κλέλιαs, η οποία θα μαγευτεί από το ταλέντο του νέου δασκάλου.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο «Maestro» γίνεται διεθνής!

Αλλαγές γίνονται στη νέα σειρά που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, οι οποίες αφορούν τον προγραμματισμό αλλά και τον τίτλο του. Παρά την αναμονή, πάντως, οι τηλεθεατές θα ευχαριστηθούν ακόμα περισσότερο, αφού θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος, καθώς για τη σειρά έχουν δείξει ενδιαφέρον και στο εξωτερικό.
Ενώ λοιπόν περιμέναμε ο «Δάσκαλος» να βγει στον αέρα του MEGA τη φετινή σεζόν, τελικά το κανάλι και ο δημιουργός της σειράς αποφάσισαν να την προβάλουν την επόμενη, με τον τίτλο «Maestro».

Η σειρά γυρίστηκε στην Αθήνα, στους Παξούς και στην Κέρκυρα και θα ολοκληρωθεί σε εννέα επεισόδια. Ωστόσο το MEGA ενέκρινε και δεύτερο μέρος του «Maestro», οπότε στις αρχές του καλοκαιριού ο Παπακαλιάτης με τους συνεργάτες του θα βρεθούν ξανά στους Παξούς, για τα γυρίσματα του επόμενου κύκλου.