Έπειτα από αρκετές αναβολές, η νέα σειρά που θα σκηνοθετεί και θα πρωταγωνιστεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με τίτλο«Ο Δάσκαλος» θα βγει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του Mega. Αποτελούμενη από εννιά επεισόδια, τα οποία το καθένα κόστισε περίπου 300.000 ευρώ, επικεντρώνεται γύρω από έναν δάσκαλο μουσικής σ’ ένα σχολείο των Επτανήσων.

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από 11 ολόκληρα χρόνια στην Ελληνική τηλεόραση έχει ήδη ξεκινήσει και οι θαυμαστές του, που είναι πολλοί, ειλικρινά ανυπομονούν.

Ο άνδρας, που είναι παντρεμένος, γοητεύεται από μία μαθήτρια της Γ’ λυκείου, την οποία υποδύεται η Κλέλια Ανδριολάτου και τότε η ζωή του ανατρέπεται. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο του Ορέστη ενώ παράλληλα υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία της σειράς. Την ίδια ώρα δυνατά ονόματα συμπεριλαμβάνονται στο καστ με τους: Μαρία Καβογιάννη, Χάρις Αλεξίου, Φάνη Μουρατίδη, Στεφανία Γουλιώτη, Αντίνοο Αλμπάνη, Κλέλια Ανδριολάτου και Χρήστο Λούλη να έχουν εμφανιστεί σε φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Είναι από τις επιστροφές που αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μετά από δύο ταινίες που έφτασαν μέχρι τις ΗΠΑ επανέρχεται στη μυθοπλασία και μάλιστα στο Mega, είκοσι και πλέον χρόνια μετά την πρώτη του προσπάθεια στο «Η ζωή μας μια βόλτα» και πάλι στο μεγάλο κανάλι.

Μάλιστα το κανάλι είναι αυτό που θέλει η σειρά να μεταδίδεται την Κυριακή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό ενώ το μπάτζετ της είναι αρκετά υψηλό και για τα δεδομένα της εποχής.