Πολλοί είναι αυτοί που θα δυσαρεστηθούν με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και την απόφαση του να κόψει μία πασίγνωστη σειρά που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό αφού πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι έβλεπαν ιστορίες από το ίδιο τους το σπίτι!

Ο λόγος για τις Οικογενειακές Ιστορίες τις οποίες το κανάλι αποφάσισε να μην προβάλλει τελικά αν και είχε πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν 2022-2023.

Για την ακρίβεια, η σειρά δεν αναμένεται να προβληθεί τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο της σεζόν κάτι που ανακοινώθηκε μόλις πριν μερικές μέρες στους υπεύθυνους. Αν και η απόφαση είχε παρθεί και οι συντελεστές αναμενόταν να ξεκινήσουν γυρίσματα από την περασμένη Δευτέρα (11/7), τελικά όλα ανατράπηκαν.

Μάλιστα όλοι έχουμε καταλάβει ότι και τα επεισόδια που προβάλλονται τώρα από τη συχνότητα του ALPHA, είναι σε επανάληψη. Βέβαια, αυτό συνηθίζεται όταν πλέον έχει λήξει η σεζόν αλλά όπως και να έχει, οικογενειακές ιστορίες κομμένες.

Στη θέση της σειράς φαίνεται να μπαίνουν οι Αμφιβολίες. Κύριο θέμα των επεισοδίων θα είναι κάποιος που έχει προχωρήσει στην τέλεση μίας αξιόποινης πράξης αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό. Αυτό που θέλει να δείξει το σενάριο είναι ο περίγυρος του δράστη και πώς μπορεί να έφτασε, αν έφτασε, σε αυτό το σημείο. Στο επεισόδιο θα υπάρχουν δικηγόροι, αστυνομικοί και δικαστές και στο τέλος του επεισοδίου θα μαθαίνουμε την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Πρόκειται δηλαδή για μία σειρά που φαίνεται να μοιάζει με τις Οικογενειεκές ιστορίες αλλά με μόνη διαφορά το περιεχόμενο καθώς εν προκειμένω το θέμα θα έχει να κάνει με εγκλήματα που ζητούν τη λύση τους κι όχι με κοινωνικά θέματα.