Ο Σασμός, η σειρά του ALPHA της οποίας το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (6/7) επανέρχεται τη νέα σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αλλά με μεγάλες αλλαγές στο καστ.

Στον πρώτο κύκλο αποχαιρετίσαμε τον Άγγελο και τον Γεράσιμο, όμωs στον δεύτερο που αυτή την περίοδο ετοιμάζεται, περισσότεροι ηθοποιοί θα φύγουν οριστικά απο την Κρήτη του Κώστα Κωστόπουλου. Ένας από αυτούς Θα είναι ο Σταύρος και ο αδερφόs του ο Βαγγέληs. Οι δύο ηθοποιοί Θα παίξουν σε λίγα επεισόδια του δεύτερου κύκλου και αυτό γιατί σύντομα ο Σταύρος Θα καταλάβει ότι δεν εχει τελικά θέση στην καρδιά και τη ζωή τηs γυναίκας που αγάπησε, τηs Αργυρώs.

Οπωs είναι φυσικό, ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης αλλά και η Γιάννα Ζιάννη που υποδύθηκε τη θεία τουs δεν θα είναι στη δεύτερη σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξανδρο Μούκανο που υποδύθηκε τον πατέρα τουs. Αυτοί δεν είναι όμωs οι μόνοι που Θα φύγουν από τη δημοφιλή σειρά. Θα ακολουθήσει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αφού, σύμφωνα με πληροφορίεs, θα σκοτώσουν τη Βασιλική, την ηρωίδα που υποδύεται, αλλά και η Κλαίρη μετον Μανόλη, Ευθαλία Παπακώστα και Στρατής Χατζησταματίου δεν Θα είναι για πολύ στη σειρά. Οπως λένε, σύντομα ο τελευταίος θα δεχτεί την πρόταση του καθηγητή Παπαφράγκου και Θα φύγει για την Αμερικη. Στο πλευρό του δεν μπορεί παρά να έχει το κορίτσι που τον σημάδεψε. Και τη γιαγιά Ειρήνη όμωs δεν Θα έχουμε τη χαρά να τη δούμε σε πολλά πεισόδια του δεύτερου κύκλου. Η Όλγα Δαμάνη έχει δηλώσει πολλάκις πως η ηρωίδα τηs θα αποχωρήσει από τη σειρά και ο λόγος Θα είναι τα βαθιά τηs γεράματα…

 

Σασμός: Απόσπασμα από το χτεσινό επεισόδιο