Στον ΑΝΤΙ θα παραμείνουν τη νέα σεζόν δύο ακόμα ηθοποιοί που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες». Από το δράμα στο… γέλιο θα περάσουν από τον Σεπτέμβριο ο Κώστας Φιλίππογλου, που άφησε το στίγμα του στον ρόλο του νομάρχη στο Διαφάνι, και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, που αποχαιρέτισε μετά από τρία χρόνια τον ρόλο του Παναγιώτη. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί δεν θα βρεθούν του χρόνου εκτός τηλεόρασης, αλλά… «Εκτός υπηρεσίας», όπως τιτλοφορείται η νέα κωμική σειρά των Μάκη Πιτταρά και Θωμά Τσαμπάνη, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο. Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν η Ανδρη θεοδότου, ο Αλέξης Βιδαλάκης, η Βασιλική Ανδρίτσου  και ο Νίκος Ορφανός, ενώ στη σειρά θα μετέχουν συνολικά 28 ηθoποιοί.

Το «Εκτός υπηρεσίας» διαδραματίζεται σε ένα χωριό στη μέση του πουθενά, όπου η εγκληματικότητα είναι άγνωστη λέξη. Οι αστυνομικοί της περιοχής, για να γλιτώσουν τη μετάθεση, σκηνοθετούν… ψεύτικα εγκλήματα, προκειμένου να έχουν λόγο ύπαρξης.

 

Η Παραλία της ΕΡΤ θα γεμίσει με Άγριες Μέλισσες!

Από το Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες στα Μάταλα και από αγρότισσα χίπισσα; “Οπως όλα δείχνουν, αυτό Θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα της Δανάης Μιχαλάκη, η οποία Θα έχει κεντρικό ρόλο στη νέα σειρά που ετοιμάζει η ΕΡΤ 1. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η δημόσια τηλεόραση Θα ζωντανέψει το βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», ποντάροντας στη συγκινητική ιστορία που αφηγείται και η οποία εκτυλίσσεται στα Μάταλα της Κρήτης. Η «Παραλία», όπως Θα είναι ο τίτλος της, Θα έχει πολλούς και σημαντικούς πρωταγωνιστές αφού πλάι στη Δροσούλα των «Μελισσών» Θα δούμε τον τον Πετρή του «Σασμού Κώστα Νικούλι, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Δημήτρη Μοθωναίο, αλλά και τον σπουδαίο Γιώργο Μιχαλάκη, τον πατέρα, δηλαδή, της Δανάης. Η σειρά Θα είναι γεμάτη παράφορους έρωτες, έγκλημα, μυστήριο, αλλά και μουσική, πάρτι, ελευθερία, χορό, ήθη και έθιμα της Κρήτης και μια ατμόσφαιρα που Θα θυμίσει σε πολλούς κάτι από τα ξέφρενα νιάτα τους.