«Εκτός Υπηρεσίας» στον ΑΝΤ1 με δυνατά ονόματα! Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Πάνος Βλάχος θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του ΑΝΤ-1, «Εκτός υπηρεσίας», που ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.
Ο Μάκης Πιτταράς και ο Θωμάς Τσαμπάνης υπογράφουν το σενάριο, που τοποθετεί την ιστορία σε ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά, όπου η εγκληματικότητα είναι άγνωστη λέξη. Το χωριό αναστατώνεται όταν από τα κεντρικά της αστυνομίας έρχεται ειδοποίηση ότι το αστυνομικό τους τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και ότι οι αστυνομικοί του Θα μετατεθούν, άγνωστο για πού. “Εκπληκτοι και απελπισμένοι, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημά τους: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι. Τη σειρά σκηνοθετεί ο Βασίλης Κεχαγιάς.

Δύο νέες κωμωδίες έρχονται στον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 , ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2022-2023, ετοιμάζεται να επενδύσει εκ νέου στην εγχώρια μυθοπλασία, παρουσιάζοντας παραπάνω από δύο νέες και πρωτότυπες προτάσεις. Ανάμεσα σ’ αυτές βρίσκονται δύο κωμωδίες. Η πρώτη τιτλοφορείται «Ποιος Παπαδόπουλος;» και φέρει τη σεναριακό υπογραφή των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή (σ.σ.: «Ερωτας με διαφορά», «Άσε μας ρε μαμά» κ.ά.) και τη σκηνοθετική ματιά του Βασίλη Μυριανθόπουλου (σ.σ.: «Μόλις χώρισα»), ενώ η παραγωγή ανήκει στην Tanweer Productions.

Οι συντελεστές βρίσκονται ήδη σε σύζητήσεις με κάποια πρόσωπα-έκπληξη, προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν στη σειρά, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η συγκατοίκηση δύο εντελώς διαφορετικών οικογενειών και οι κωμικές καταστάσεις που προκύπτουν από αυτήν.