Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή φαίνεται ότι πρόκειται να συνυπάρξουν για μία ακόμα φορά και μάλιστα όχι για λίγο αλλά για μία ολόκληρη σεζόν! Ο πουλυμήχανος Νίκος Κοκλώνης έχει βάλει στόχο, και μάλλον το κατάφερε, τα δύο μεγάλα μουσικά κεφάλαια της χώρας, μετά από τα όσα έχουν ακουστεί εδώ και χρόνια για τη μεταξύ τους σχέση, να κάτσουν πλάι πλάι στο ίδιο τραπέζι και να κρίνουν όλα εκείνα τα αστέρια που πρόκειται να διαγωνιστούν στο J2US.

Ο Κοκλώνης μένει πλέον χωρίς την Μαρία Μπακοδήμου οπότε η μία θέση του κριτή μένει κενή. Έτσι, και βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη, έκανε την πρόταση στην Άννα Βίσση και εκείνη προσανατολίζεται, αν δεν έχει ήδη πει το ναι όσο γράφονται αυτές οι γραμμές, να απαντήσει θετικά.

Η σχέση μεταξύ των δύο τραγουδιστριών δεν είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη, κι ας έχουν δημοσιοποιήσει διάφορα τρυφερά… ενσταντανέ μεταξύ τους. Ωστόσο θα ήταν άδικο να μην πούμε ότι η σχέσεις τους έχει αποκατασταθεί σε σχέση με το παρελθόν.

Στην επιτροπή του μουσικού σόου του ALPHA, παραμένει η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής ενώ ο Νίκος Κοκλώνης παραμένει στη θέση του παρουσιαστή και του παραγωγού.

Παράλληλα ο Νίκοs Κοκλώνηs ετοιμάζει το φιλόδοξο πρόγραμμα του BBC «All together now»!

Το σόου ξεκίνησε να μεταδίδεται το 2018 στο δημόσιο βρετανικό κανάλι και έκανε Θραύση. Κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μουσικού διαγωνισμού είναι ότι η κριτική επιτροπή αποτελείται από 100 άτομα από όλο το φάσμα τηs μουσικήs παραγωγήs. Επειδή ο αριθμόs των κριτών είναι μεγάλοs και καθιστά ιδιαίτερα απαιτητική την παραγωγή του σόου, γίνονται συζητήσειs με την εταιρεία διανομήs του φορμάτ ώστε να κατέβει ο αριθμόs των κριτών στους 50.