Το «Just the 2 of Us» επιστρέφει στη συχνότητα του ALPHA, όπως όλα δείχνουν, με την all star εκδοχή του και συμμετέχοντες αυτούς που άφησαν εποχή τις προηγούμενες σεζόν (όχι απαραίτητα με το ταλέντο τους) . Βέβαια αυτό θα το δούμε στο β’ μισό της σεζόν, αφού τον Σεπτέμβριο θα βγει στον αέρα το νέο τάλεντ σόου «All together now», με τον Νίκο Κοκλώνη να αναλαμβάνει τόσο την παραγωγή όσο και την παρουσίαση του. Στο πρόγραμμα αυτό οι συμμετέχοντες διαγωνί ζονται μπροστά σε μια επιτροπή… 100 ατόμων, που απαρτίζεται από εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας (τραγουδιστές, στιχουργούς, συνθέτες κ.λπ) . Το σόου παίχτηκε στο BBC το 2018 για δύο σεζόν και έπειτα… τέλος!

Η εκπομπή του ALPHA Super Κατερίνα έκανε ένα ξεχωριστό «αφιέρωμα» στο νέο show του στενού φίλου της παρουσιάστριας και ο Γιάννης Πουλόπουλος εξήγησε ακριβώς θα παρακολουθήσουμε  σε αυτό το νέο σόου.

«Εγώ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να το φέρει στην Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Κιανούργιου.

Η διαφορά σε αυτό το μουσικό reality όπως εξήγησε ο Γιάννης Πουλόπουλος, είναι πως δεν θα έχει μια de facto κριτική επιτροπή, αλλά κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται ζωντανά στο στούντιο 100 άτομα και θα κρίνουν τους διαγωνιζόμενους που θα έχουν πάει να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι κυρίως άνθρωποι της μουσικής και της δισκογραφίας, αλλά και της τηλεόρασης. Οι 100 αυτοί άνθρωποι δεν αλλάζουν, θα παραμένουν ίδιοι, ενώ πρόκειται για talent show, που σημαίνει ότι δεν μιλάμε για celebrities συμμετέχοντες.