Πριν μερικές μέρες η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου που συνεργαζόταν με τον Τριαντάφυλλο σε νυχτερινό κέντρο, ανακοίνωσε με αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Ιnstagram την αποχώρησή της.

Για την ανάρτηση σχετικά με την αποχώρησή της ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: «Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα κάτσω να δω τι γράφει ο καθένας στο Instagram, στον λογαριασμό του. Σημασία έχει η ανθρώπινη σχέση, η οποία έρχεται μέσω τηλεφώνου και μέσω ενός φαγητού κτλ. Εγώ έχω πολύ καλές σχέσεις με την Ελευθερία, θα έρθει σπίτι μου, θα πάω σπίτι της, θα δούμε “Survivor”. Αλλά ο καθένας τι γράφει στο Instagram του, είναι και η στιγμή λίγο περίεργη όταν γράφεις κτλ. Δεν ξέρω, τώρα θα κάτσω να ασχοληθώ ή χαλάσω τη σχέση μου με έναν άνθρωπο για το Instagram;».

Ωστόσο σήμερα (15/2) η γνωστή καλλιτέχνης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για το λόγο που παράτησε… σύξυλο τον Τριαντάφυλλο.

“Δεν πήρα θέση για να πω τους κύριους λόγους για τους οποίους έχω αποχωρήσει. Νομίζω ότι μετά τη δήλωση του επιχειρηματία, μπορώ να πάρω θέση και να το πω. Ο λόγος ήταν μία μεγάλη μείωση που έγινε. Θεωρώ ότι σε ένα επιτυχημένο σχήμα που ήμασταν, το ρόλο που είχα και το έργο και τη δουλειά που έκανα, να πάρω μία τέτοια απόφαση με πολλή ενσυναίσθηση να αποχωρήσω και είμαι πολύ καλά με αυτό. Δεν είχε λήξει η σύμβαση κι αυτό ήταν που με πίκρανε κυρίως. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει συμβεί ποτέ, παρόλα αυτά το αφήνω πίσω και προχωράω” είπε.

 

Ελευθερία Ελευθερίου: Δείτε το ρεπορτάζ του ALPHA