Αλλιώς τα περιμέναμε αλλά αλλιώς φαίνεται να κυλούν τα γεγονότα στην υπέροχη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα αφού στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τη Δαμιανή με τον Τζανή να ρίχνουν τον Μάρκο από το θρόνο!

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η Δαμιανή και ο Τζανής συμμαχούν με τους Γερακάρηδες και καταφέρνουν να ανατρέψουν τον Μάρκο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς βλέπει πως δεν είναι αρεστός από κανέναν.

Η Δαμιανή τον εγκαταλείπει και ο Μιχαήλ απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από κοντά του. Όπως και οι περισσότεροι στον πύργο.

Παράλληλα, το ένοχο μυστικό του Μιχαήλ, πως εκείνος ευθύνεται γιο τον χαμό του Τζανέτου πριν από 30 χρόνια προκειμένου να του κλέψει τον θρόνο, αποκαλύπτεται και ο άλλοτε ισχυρός άνδρας βρίσκεται σε δεινή θέση, με τους πάντες να του έχουν γυρίσει την πλάτη τους!

Ο Μάρκος αποφασίζει να παραιτηθεί από αρχηγός προκειμένου να μπορέσει -όπως πιστεύει – να ζήσει με τη Θεοφανώ!

Ο αμέσως επόμενος-ή για να ακριβολογούμε, -ο σωστός αρχηγός- είναι ο Αντρέι, ο οποίος όμως αρνείται να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας, καθώς δεν τον ενδιαφέρει να διεκδικήσει το θρόνο παρά μόνο την καρδιά της Θεοφανώς!

Έτσι ο Τζανής καταφέρνει να γίνει ο αρχηγός των Λασκαραίων και η Μεταξία μένει δίπλα του, αφού έχει ήδη χωρίσει με τον Μάρκο. Η αγάπη Μεταξίας και Τζανή στο τέλος θα νικήσει και θα ζήσουν ελεύθερα τον έρωτά τους! Τίποτα δεν θα μπορέσει πια να τους χωρίσει… Παρά μόνο ο θάνατος!

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει στην τηλεόραση-Τι αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης

Survivor: Ο Χανταμπάκης έστειλε επικό δώρο στην Όλγα και «έριξε» το Twitter

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στη φυλακή ο Επιφάνειος-Ο Γρηγόρης κάνει το μοιραίο λάθος!