Τρία χρόνια μετά στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, το καλά κρυμμένο μυστικό της βγαίνει στο φως και τα όσα ακολουθήσουν είναι ασύλληπτα!

Η Ιουλία ζει στο αρχοντικό με τον άντρα της και το παιδί της και η ζωή της έχει γίνει βασανιστική. Κάθε ημέρα για εκείνη είναι μια κόλαση, αλλά κάνει υπομονή. Άλλωστε δεν έχει πού αλλού να πάει. ‘Οταν είπε στη μάνα της ότι δεν αντέχει άλλο να ζει εκεί μέσα και ότι θέλει να γυρίσει στο πατρικό της, η απάντησή της ήταν ότι έχει χρέος απέναντι στον άντρα της και το παιδί της!

Η σχέση της με τη Χάδω πάει από το κακό στο χειρότερο και ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να πει μια κουβέντα και δείχνει να τη συναισθάνεται είναι ο Χρήστος. Ο Προβιός πλέον δεν κρύβει τον βίαιο χαρακτήρα του και όσο και να της λέει ότι δεν θα το ξανακάνει, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η μόνη παρηγοριά της Ιουλίας είναι η κόρη της. Ο Γρηγόρης, από την άλλη, ζει τον δικό του Γολγοθά σε έναν γάμο με τη Φιλιώ, που για εκείνον ήταν απλά ένα καταφύγιο για να απαγκιστρωθεί από κάπου όταν έχασε για πάντα την Ιουλία. Όμως ποτέ δεν αγάπησε τη γυναίκα του. Οταν οι καταστάσεις φτάσουν σε ακραία σημείο και για τους δυο, οι καρδιές τους θα ανοίξουν, ο πόνος θα ξεχειλίσει και θα ειπωθούν μεγάλες αλήθειες. Τότε είναι η Ιουλία που εξομολογείται ότι το παιδί είναι δικό του.

Ο ίδιος άρχισε να ωρύεται και φεύγει έξαλλος. Αργότερα λέει στην αδελφή του την Αλεξάνδρα τα όσα συγκλονιστικά έμαθε.
Η Αλεξάνδρα επισκέπτεται το γραφείο του Ατζαλίνα. Ανησυχεί για τον αδελφό της. Ο Γρηγόρης είναι εξαφανισμένος. Δεν τον βρίσκει κανείς. Και η Φιλιώ είναι ανάστατη και δεν τον βρίσκει πουθενά. Την ίδια στιγμή, το νέο για τον φόνο του Γιωργίκη έχει διαδοθεί. Όλοι φοβούνται μήπως ο Γρηγόρης είναι εκείνος που τον σκότωσε. Η Αλεξάνδρα έχει έναν λόγο ακόμη να υποψιάζεται ότι μπορεί να έχει ανάμειξη στη δολοφονία αφού ξέρει ότι ο Γρηγόρης έμαθε την αλήθεια για το παιδί της Ιουλίας και πως εκείνος είναι ο πατέρας του. Φοβάται ότι πάνω στον παρορμητισμό του μπορεί να έκανε κάποια τρέλα. Η εξαφάνισή του κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα, με τις υποψίες γύρω από το πρόσωπό του να μεγαλώνουν. Την ίδια ώρα η Ιουλία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 


Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει στην τηλεόραση-Τι αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης

Survivor: Ο Χανταμπάκης έστειλε επικό δώρο στην Όλγα και «έριξε» το Twitter

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στη φυλακή ο Επιφάνειος-Ο Γρηγόρης κάνει το μοιραίο λάθος!