Η Αλεξάνδρα, μετά από μια σκληρή σύγκρουση με τον Απόστολο στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, χωρίζει οριστικά, ενώ ο γιατρός Γκλαβάνης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Φιλιώ. Της ομολογεί το πάθος που νιώθει για εκείνη αλλά εκείνη ευγενικά δεν του αφήνει ελπίδες. Και ενώ η επίσκεψη Επιφάνειου στις φυλακές θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη, η συμπλοκή του Ρήγα με τον Σωτηράκη που πιάνονται στα χέρια για τα μάτια της Βαγγελίτσας, περιπλέκει τόσο τα πράγματα, που προκαλεί την άμεση επέμβαση του Στασινόπουλου, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν ο Δήμου του φέρνει σπίτι τη μικρή του κόρη. Στην προσπάθειά του να ισορροπήσει την κατάσταση, ζητά βοήθεια από τη Στάσα, προκαλώντας της με τις εξομολογήσεις του αμηχανία και έκπληξη.

Παράλληλα ο Γρηγόρης βλέπει την Ιουλία και δεν διστάζει, θυμωμένος όπως είναι, να έρθει μαζί της σε ρήξη. Την κατηγορεί ότι τα είχε με τον Προβιό όσο ήταν μαζί του και τη ρωτάει αν κοιμόταν μαζί του πριν το γάμο! Η Ιουλία τον ρωτά τι είναι αυτά που ξεστομίζει ενώ εκείνος συνεχίζει λέγοντας ότι τα είχε με τον Προβιό γι αυτό και βιάστηκε να τον παντρευτεί παρόλο που δεν είχαν περάσει καλά καλά τα σαράντα του πατέρα της. Τέλος της λέει ότι τον κορόιδεψε και πλέον δε θέλει καν να την ξέρει!

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, οι προσδοκίες της Δέσπως να παραμείνει στο σπίτι του Προβιού διαψεύδονται, καθώς ένα απρόσμενο εμπόδιο της χαλάει τα σχέδια. Δεν είναι μόνο η Χάδω αλλά και η Στεφανία που δεν τη θέλουν στο αρχοντικό. Την ίδια στιγμή, στην προσπάθεια του Ζαφείρη να συνεφέρει τον Γρηγόρη, εκείνος, απαρηγόρητος και θυμωμένος καθώs είναι, κάνει μια κίνηση που εκπλήσσει τη Φιλιώ αφού της κάνει πρόταση γάμου και τη ρίχνει στην αγκαλιά του, τη στιγμή που η Κυριακούλα τους κάνει τσακωτούς κα ι σοκάρεται. Ο Στασινόπουλος πάλι αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Σωτηράκη και αναλαμβάνει δράση με τη βοήθεια του υπενωμοτάρχη Δήμου.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος η Νόνη Δούνια από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού-Όλο το παρασκήνιο-Ποιος ο ρόλος του Χάρη Λεμπιδάκη;

Superbike Ducati 2024: Παρουσιάστηκε το Panigale V4 R της Barni Racing

Η Γη της Ελιάς: Τέλος από το MEGA-Γιατί δεν θα προβληθεί επεισόδιο