Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Κυψέλη» στην ΕΡΤ όπου μίλησε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα και πώς μπορεί κάποιος να προστατευτεί από αυτά.

Στάθηκε επίσης στο πώς έχει μάθει τα παιδιά του το θέμα της διασημότητας των γονιών τους, ενώ αποκάλυψε ότι μερικές φορές χρειάστηκε να βάλει όρια και όταν ήταν με τα παιδιά του στο δρόμο».

«Σε έναν πρώτο χρόνο η κουβέντα που τους κάναμε ήταν γιατί κάποιος χαιρετάει τη μαμά και τον μπαμπά στο δρόμο. Κάποιοι ξέρουν και τα δικά τους ονόματα και τους χαιρετάνε, οπότε έπρεπε να εξηγήσουμε γιατί. Όταν σε σταματάει κάποιος και σου ζητάει να βγάλετε φωτογραφία, και έχεις και το παιδί μαζί, το παιδί είναι μικρό δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται. Όταν μεγάλωσαν λίγο και άρχισαν να καταλαβαίνουν, τους εξηγήσαμε πως αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά που κάνει η μαμά και ο μπαμπάς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο frontman των Onirama, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή του να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, αποκαλύπτοντας πως την αρχή της θεραπείας του ένιωθε πολύ ενοχικά.

Μαραντίνης: Μου έπεσαν πολλά μαζί!

«Μου έπεσαν πολλά πράγματα μαζί, γι’ αυτό ξεκίνησα ψυχοθεραπεία αλλά είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Όταν ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία πήγα πολύ ενοχικά γιατί πήγα και είπε έχω πρόβλημα. Ένιωθα ότι φταίω για τα πάντα. Στην πρώτη μου συνεδρία ήμουν προβληματισμένος, αλλά άργησα να μπω σε συναίσθημα», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Ο δεύτερος άξονας για τον οποίο πήγα στον ψυχολόγο, γιατί ταυτίστηκε λίγο με τη γέννηση του πρώτου παιδιού. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη και με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι πρέπει πριν να λύσω τα θέματά μου για να μην τα περάσω στα παιδιά μου», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης πρόσθεσε: «Τώρα νιώθω αρκετά καλά, έχουν αλλάξει πάρα πολλά δεδομένα και θεωρώ ότι έχω βρω ένα δρόμο και μία κατεύθυνση που μου ταιριάζει περισσότερο και μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσει καλύτερα».