Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δεν Γίνεται»  ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο συνθέτης αναφέρθηκε με ιδιαίτερη πικρία στον πόλεμο, καθώς όπως τόνισε τον έχει βιώσει και εκείνος στην Κύπρο.

«Ο πόλεμος είναι μια τηλεθέαση; Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Είμαστε για πολύ ξύλο οι άνθρωποι. Όλο αυτό μου θυμίζει την ταινία Truman Show με το υπέροχο φινάλε. Με το που τελειώσει ο πόλεμος με τον Πούτιν θα αλλάξουμε κανάλι; Μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο, πεθαίνουν άνθρωποι, διαλύονται οικογένειες.

Είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος με τον πόλεμο, τον έχω περάσει τον πόλεμο στο πετσί μου. Ήμουν πέντε χρονών στον πόλεμο με τους Τούρκους. Έχω περάσει μέρες και νύχτες στα καταφύγια, να χάνω ανθρώπους γύρω μου. Δεν πρέπει να το ζούμε αυτό σήμερα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Έχω θυμώσει με τραγουδιστή, είπα μέσα μου πως δεν θα του ξαναγράψω τραγούδι αλλά δεν το τήρησα», είπε χαρακτηριστικά.

 

«Είμαι άνθρωπος που θυμώνω εκείνη την ώρα, που φωνάζω εκείνη την ώρα αλλά ούτε καν θυμάμαι μετά γιατί έχουμε καβγαδίσει. Ούτε θυμάμαι τι έχω πει πάνω στον παρορμητισμό μου. Λέω και πράγματα για τα οποία εννοείται πως μετανιώνω μετά αλλά δεν θυμάμαι να πω τον τάδε», συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Ο συνθέτης συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν η παρουσιάστρια του Alpha του έδωσε ένα δώρο. Η παρουσιάστρια είχε εξασφαλίσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Γιώργου Κατσαρού, του μέντορα του συνθέτη, που τον προέτρεπε με πολύ χιούμορ να γράψει το δικό του τραγούδι για έναν «Γιώργο» με τη βοήθεια της Ναταλίας.

«Από τον Ιούνιο και μετά έχουμε ήδη προγραμματίσει να είμαστε μαζί σε εμφανίσεις με την Δέσποινα Βανδή» συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοφάνους στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.