Ο Γιώργος Θεοφάνους είχε καλέσει χτες το βράδυ στην εκπομπή του την Δέσποινα Βανδή. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες και ο συνθέτης φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος.

Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν πολλές εξομολογήσεις και όταν ο Γιώργος Θεοφάνους τη ρώτησε αν φεύγει ποτέ ο έρωτας, η Δέσποινα Βανδή απάντησε:

«Θέλω να κάνω αυτή την αποκάλυψη… Οι άνθρωποι αλλάζουν, Γιώργο μου. Εξελίσσονται με τα χρόνια, με τα πράγματα που συμβαίνουν. Η αγάπη υπάρχει αλλά ο έρωτας μπορεί να φύγει. Πρέπει οι άνθρωποι να το προσπαθούν, να μη φύγει ο έρωτας. Δεν αφήνεται… Όλα θέλουν την φροντίδα τους».

Στην εκπομπή στο Open «Ένα Τραγούδι Ακόμα»  βρέθηκε λοιπόν η Δέσποινα Βανδή. Όταν έφτασε η στιγμή για να τραγουδήσει το «Ίσως Φταίνε τα Φεγγάρια» ο μουσικοσυνθέτης δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να σκύβει επάνω στο πιάνο. Μόλις σκούπισε τα δάκρυά του, ανέφερε: «Δεν έχω λόγια, δεν μπορώ να μιλήσω συγγνώμη. Τι σε φέραμε εδώ; Έχουμε κανένα εύθυμο να παίξουμε;»

 

Την συγκίνησή της δεν μπορούσε να κρύψει ούτε η Δέσποινα Βανδή, που είδε τον Γιώργο Θεοφάνους σε μια πιο ευαίσθητη στιγμή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

 

 

Στο μεταξύ η Δέσποινα Βανδή έβαλε κι εκείνη το χεράκι της στην παράσταση που ανεβάζει ο καλός της. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τα «Κόκκινα Φανάρια». Η παράσταση είναι στον Τεχνοχώρο Cartel. Η τραγουδίστρια λοιπόν θέλησε να δώσει κι εκείνη ένα χεράκι. Κι επειδή έχει μόνο δύο που είναι και απαραίτητα, έδωσε κάτι άλλο!

Η κριτής του J2US έδωσε φορεματάκια στους πρωταγωνιστές! Όπως ακούσαμε στον ΣΚΑΪ είναι ρούχα που έχει φορέσει η ίδια σε εμφανίσεις της και πλέον δεν τα ξαναβάζει.