Έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία από τότε που η Ναταλία Γερμανού παρουσίαζε το «Chart Show» στον ΑLΡΗΑ. Με αυτή την εκπομπή η παρουσιάστρια γέμιζε τα τηλεοπτικά μας βράδια με παρέες από το καλλιτεχνικό στερέωμα. Πολλές φορές μάλιστα οι παρέες ήταν έτοιμες για αποκαλύψεις και πολύ τραγούδι. Τώρα το ψυχαγωγικό πρόγραμμα αναβιώνει στο κανάλι της Κάντζας και η σκυτάλη περνά στη Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα η τελευταία  με το πέρασμα των… ετών, κάνει καριέρα παρουσιάστριας και πολύ της πάει. Την είδαμε ως κριτή στο J2US! Ωστόσο, μπορεί το λαμπερό σόου να τελείωσε αλλά η  Δέσποινα Βανδή δε θα μείνει έτσι. Άλλωστε, ο Νίκος Κοκλώνης ήθελε να την κρατήσει στον ALPHA και να την εντάξει στο νέου σόου.

Η Δέσποινα Βανδή μάλλον διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Πέρα από τα προσωπικά της, που είναι φουλ ερωτευμένη με το Βασίλη Μπισμπίκη και τα επαγγελματικά της είναι πολύ καλά.

Έτσι, κάθε Σάββατο η τραγουδίστρια, μαζί με ξεχωριστούς καλεσμένους από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας της υποκριτικής της ελληνικής σόουμπιζ και όχι μόνο, δίνει το έναυσμα για μια διαφορετική μουσική εμπειρία.

Η εκπομπή ξεκινά και η αντίστροφη μέτρηση του Τοp 30 με αγαπημένα τραγούδια μάς πηγαίνει πίσω στο χρόνο. Ανατροπές εκπλήξει και Ιive ερμηνείες υπόσχονται να μας κρατήσουν καλή συντροφιά, με τη Βανδή να παίρνει και αυτή το μικρόφωνο.

Παράλληλα, αποκαλύπτονται άγνωστες ιστορίες που έχουν να κάνουν με τους στίχους. Μαθαίνουμε ποια συναισθήματα ξυπνούν στους καλεσμένους αυτές οι μελωδίες, ενώ γνωρίζουμε ποια μυστικά κρύβονται πίσω από τις ερμηνείες. Απέναντι από την τραγουδίστρια και τους καλεσμένους της θα βρίσκονται οι Μusic Experts, που με τις γνώσεις τους ανατρέπουν τα δεδομένα και αποκαλύπτουν κάθε φορά κάτι που εκπλήσσει.