Ποια είναι τα 30 πιο επιτυχημένα παραδοσιακά τραγούδια σύμφωνα με το Chart Show;
Αυτό το Σάββατο στις 21:00 η Δέσποινα Βανδή και το Chart Show, παρουσιάζουν τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα παραδοσιακά τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας! Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος μοιράζονται όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη μουσική του τόπου μας, και το ηχόχρωμα της πλούσιας ελληνικής παράδοσης.

Chart Show – Your Countdown | Σάββατο 21:00

 

Το Chart Show του ALPHA θα μας ταξιδέψει μουσικά από γωνιά σε γωνιά, σε όλη την Ελλάδα, με τραγούδια που συνοδεύουν τις χαρές μας, τις γιορτές μας, τα γλέντια μας, έχουν τις ρίζες τους βαθιά στο χρόνο και την καρδιά της ελληνικής ιστορίας και παράδοσης, και αποτυπώνουν μουσικά την ψυχή της χώρας μας. Τραγουδούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αγέρης, Χαρά Βέρρα, Ρία Ελληνίδου, Νίκος Ζωιδάκης, Γιάννης Καψάλης, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Μανώλης Κονταρός, Σοφία Παπάζογλου, Δημήτρης Τικτόπουλος, Γωγώ Τσαμπά, Andromache, Duo Violins, Natasha Kay.

Ακόμη, στο πλατό του σόου η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται τον Γιώργο Ηλιόπουλο, τον Μαρίνο Κόνσολο, και την Δανάη Λουκάκη.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στις Μηλιές Πηλίου τις τελευταίες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γοητευτικός ηθοποιός έκαναν τις Πασχαλινές τους διακοπές, απολαμβάνοντας την ηρεμία του βουνού και την παρέα του ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στην Αναστάσιμη Ακολουθία στον τοπικό ιερό ναό, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

βανδη μπισμπικης