Θετικός στον κορονοϊό ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος . «Έπεσε το Κάστρο της Σεβίλλης» -Το μήνυμα που έγραψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στα social media.

Θύμα του κορονοϊού έπεσε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Ο εξαιρετικός ηθοποιός έκανε γνωστή την κατάστασή του μέσω social media το βράδυ της Πέμπτης. Έτσι, το θέατρο Ακροπόλ όπου και πρωταγωνιστεί με την επιτυχημένη παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» έκλεισε. Μάλιστα ακολουθεί μία μακρά λίστα με ακυρώσεις θεατρικών παραστάσεων και καλό θα ήταν αν έχετε σκοπό να κλείσετε εισιτήριο, να έχετε ενημερωθεί αν… είναι ακόμα στη θέση τους!

Έτσι, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δημοσίευσε μια χιουμοριστική εικόνα με την εξής λεζάντα. «Έπεσε και το κάστρο της Σεβίλλης στο Ακροπόλ!!! Από κεκτημένη ταχύτητα ως Θετικός άνθρωπος… θετικός και στον Covid. Θετικός όμως κι ως διάθεση… Θα περάσει κι αυτό και θα επανέλθουμε ακμαίοι και πιο δυνατοί».

Το περιστατικό με τη Σάσα Σταμάτη

Ήταν 16 Δεκεμβρίου, όταν ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών έκανε λόγο για την αποπομπή της Σάσας Σταμάτη από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ζήτησε την αποχώρηση της ίδιας από την παράσταση O κουρέας της Σεβίλλης στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκαν σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στο θέατρο Ακροπόλ το περασμένο σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσει την εν λόγω παράσταση. Τότε, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε διαβεβαιώσει πως δεν θα ξεκινήσει την παράσταση, αν η ίδια δεν φύγει από το θέατρο. Η επιθυμία του ηθοποιού έγινε γνωστή στη Σάσα Σταμάτη από μία ταξιθέτρια, η οποία την ενημέρωσε «Ο κος Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω πως αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε».

Και κάπως έτσι, η επιθυμία του ηθοποιού έγινε πράξη. Τελικά, η Σάσα Σταμάτη αποχώρησε από το θέατρο. Η παράσταση ξεκίνησε κανονικά και ο Βασίλης είναι ο Βασίλης της καρδιάς μας…