Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς σχετίζεται με την αυτοκτονία Βογιατζή; Ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος προέβη σε μία αδιανόητη αποκαλυψη στην εκπομπή «Open Weekend» στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Συγκεκριμένα μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά που κατηγορείται ότι είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης απέναντι σε συναδέλφους του.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός, υπάρχουν 19 καταγγελίες στο ΣΕΗ εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη για τη συμπεριφορά του απέναντι στον ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2012.

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Φιλιππίδης, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος και κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, είχε φερθεί πάρα πολύ άσχημα στον συνάδελφό του όταν συνεργάζονταν στην ίδια παράσταση την χρονιά που έφυγε από τη ζωή ο Βογιατζής.

«Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ελπίζω να πάρουν και όλες οι άλλες οι υποθέσεις τον δικό τους δρόμο. Και όχι μόνο αυτό. Υπάρχουν πράγματα στις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα. Δεν τα ξέρουν όλοι. Υπάρχει μία καταγγελία στο ΣΕΗ σε σχέση με την αυτοκτονία ενός ηθοποιού», είπε αρχικά ο Φώτης Σπύρος και συνέχισε:

Πέτρος Φιλιππίδης: Κακοποίησε λεκτικά τον Βογιατζή!

«Υπήρχε μία πολύ άσχημη συμπεριφορά του Φιλιππίδη σε μία παράσταση. Ήταν στην παράσταση, λιποθυμάει ένας θεατής, πάει ο Πέτρος να δει τι συμβαίνει με τον θεατή, τους λέει “μπείτε μέσα” και ο Δημήτρης έβγαλε το κεφάλι του λίγο να δει τι είχε συμβεί σε αυτό το σκηνικό. Τον ξεφτίλισε μπροστά στους θεατές. Τον ξεφτίλισε όμως! Του φώναξε πολύ άσχημα και την επόμενη ημέρα απολύθηκε. Αυτό, το ότι φέρθηκε στον Δημήτρη έτσι και την επόμενη ημέρα έχασε τη δουλειά του, με όλα τα ψυχολογικά προβλήματα τον οδήγησαν μετά από 2 μήνες να αυτοκτονήσει. Τώρα θα μου πεις, θα δικαστεί ο Φιλιππίδης ότι φταίει αυτός; Δεν ξέρω, αλλά υπάρχει μία καταγγελία από 19 ανθρώπους».

Σύμφωνα με τον Φώτη Σπύρο, εκείνη την περίοδο ο Δημήτρης Βογιατζής ήταν πολύ άσχημα ψυχολογικά κι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, λόγω και της οικονομικής κρίσης.

Δεν μπορούσε να εργαστεί ως ηθοποιός κι είχε επιστρέψει στην πατρίδα του τον Βόλο, όπου έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Ήταν πολύ χάλια, μου έλεγε ότι δεν έφταιγε. Μην τα ρίχνουμε τώρα του Φιλιππίδη όλα, επειδή ο άλλος είχε τα δικά του θέματα και φταίει ο Φιλιππίδης. Ωστόσο, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Δεν μπόρεσε να ξαναβρεί δουλειά, πήγε στον Βόλο. Είχε τρομερά οικονομικά προβλήματα».