Με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που μας έχει δείξει την τρυφερή του πλευρά. Πολύ συχνά ο καλλιτέχνης ανεβάζει stories στο Instagram με διάφορες ψαγμένες δηλώσεις τύπου Κοέλιο κλπ. Ποιος άλλωστε ξεχνά την ανάρτηση που είχε κάνει λίγο μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου στην οποία απεικονιζόταν ένα ζευγάρι μεγαλύτερης ηλικίας να φιλιέται. «Μην ψάχνεις για ένα όμορφο πρόσωπο, μια μέρα θα γεράσει. Μην ψάχνεις για απαλό δέρμα, μια μέρα θα ζαρώσει. Αλλά αναζήτησε μια πιστή καρδιά που θα σου λείπει καθημερινά και θα σε αγαπά για πάντα», ανέφερε με quote και έκανε παραπομπή στο τραγούδι του «Ηλιοβασίλεμα».

Μάλιστα ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι είναι πολύ ψαγμένος συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Δε θέλει να μένει πίσω αλλά και να χάνει την ισορροπία του. Ο τραγουδιστής της «Αθήνας» έχει εξομολογηθεί ότι «Έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο κιόλας χώρισα. Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είσαι νούμερο ένα σε πωλήσεις, από την άλλη συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά, οπότε αυτήν την ισορροπία δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ».

Τώρα όμως μοιάζει να έχει βρει τα πατήματά του! Είναι χαρούμενος με την περιοδεία του και όπως φαίνεται περνάει την καλύτερη φάση στη ζωή του.

Δείτε τον Κωνσταντίνο Αργυρό  στα παρακάτω stories  αγκαλιά με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Αργυρός

Αργυρός

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έφυγε από συναυλία με σουτιέν (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είμαστε σίγουροι ότι κατά καιρούς γίνεται αποδέκτης πολλών εκδηλώσεων από θαυμάστριες και θαυμαστές κατά τη διάρκεια των συναυλιών του ή της παρουσίας του σε κάποια πίστα.

Πολλοί είναι οι τραγουδιστές που έχουν διηγηθεί περιστατικά με θαυμαστές που εκδηλώνουν την αγάπη τους με έναν ίσως ιδιόμορφο τρόπο. Από εκεί και πέρα, είναι στη διάθεση του κάθε τραγουδιστή πώς θα το… «πουλήσει» στο κοινό!

Έτσι ακριβώς έκανε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που βρέθηκε σε συναυλία με ένα ακόμα «αξεσουάρ»! Ενώ ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγουδούσε το ζεϊμπέκικο «Αθήνα μου» μία νεαρά κοπέλα θέλησε να του δώσει ένα δώρο αφενός για να μη φύγει με άδεια χέρια και αφετέρου για να μην πει ο καλλιτέχνης ότι η Χαλκίδα είναι τόπος αφιλόξενος.

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο που ανέβηκε στο tiktok, ο τραγουδιστής σκύβει και παίρνει τον στηθόδεσμο από την κοπέλα και φροντίζει να ενημερώσει και τους υπόλοιπους θαμώνες της συναυλίας.

Αργυρός

Αργυρός

Ο ίδιος φαίνεται να το κρατάει γελώντας!