Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είμαστε σίγουροι ότι κατά καιρούς γίνεται αποδέκτης πολλών εκδηλώσεων από θαυμάστριες και θαυμαστές κατά τη διάρκεια των συναυλιών του ή της παρουσίας του σε κάποια πίστα.

Πολλοί είναι οι τραγουδιστές που έχουν διηγηθεί περιστατικά με θαυμαστές που εκδηλώνουν την αγάπη τους με έναν ίσως ιδιόμορφο τρόπο. Από εκεί και πέρα, είναι στη διάθεση του κάθε τραγουδιστή πώς θα το… «πουλήσει» στο κοινό!

Έτσι ακριβώς έκανε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που βρέθηκε σε συναυλία με ένα ακόμα «αξεσουάρ»! Ενώ ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγουδούσε το ζεϊμπέκικο «Αθήνα μου» μία νεαρά κοπέλα θέλησε να του δώσει ένα δώρο αφενός για να μη φύγει με άδεια χέρια και αφετέρου για να μην πει ο καλλιτέχνης ότι η Χαλκίδα είναι τόπος αφιλόξενος.

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο που ανέβηκε στο tiktok, ο τραγουδιστής σκύβει και παίρνει τον στηθόδεσμο από την κοπέλα και φροντίζει να ενημερώσει και τους υπόλοιπους θαμώνες της συναυλίας.

Αργυρός

Αργυρός

Ο ίδιος φαίνεται να το κρατάει γελώντας!

@idkkkk_.__

α ρε τυχιερακια🤯. #fy #foryou #fyp #argyroskonstantinos #argyros #soutien

♬ πρωτότυπος ήχος – 🐊

Ωστόσο, ως γνήσιος καλλιτέχνης, συνέχισε απτόητος το τραγούδι και τον χορό του!

@idkkkk_.__

α ρε τυχιερακια🤯. #fy #foryou #fyp #argyroskonstantinos #argyros #soutien

♬ πρωτότυπος ήχος – 🐊

Ο γοητευτικός τραγουδιστής ήταν στη Ρόδο πριν μερικές μέρες και εξασκήθηκε ιδιαίτερα στο surfing. Μάλιστα ο ίδιος, δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους αφού είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και έτσι, ανέβασε ένα βίντεο που τον δείχνει να απολαμβάνει αλλά και να… δαμάζει τα κύματα!

Στη λεζάντα δεν παρέλειψε να κάνει και λογοπαίγνιο αναφέροντας: «Σέρφερ-λης 😂 #rhodes»