Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καλλιτεχνικής πορείας του. Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή ωστόσο, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε μια διαφορετική φάση, αφού το τελευταίο διάστημα ολοένα και φουντώνουν οι ψίθυροι ότι έχει χωρίσει οριστικά από την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. Ως ζευγάρι απασχόλησαν έντονα τη δημοσιότητα, αφού οι μεταξύ τους κρίσεις και επανασυνδέσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Οπως όλα δείχνουν όμως ο Κων. Αργυρός το φετινό καλοκαίρι Θα είναι «Εleftheros», όπως είναι και ο τίτλος της μεγάλης περιοδείας που έχει ήδη ξεκινήσει οε Ελλάδα και Κύπρο.

Και ενώ άπαντες περίμεναν σε κάποιο από τα ταξίδια του να δουν στο πλευρό του την όμορφη Αλεξάνδρα, ο τραγουδιστής και το μoντέλο φαίνεται να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι ήταν περίπου τρία χρόνια μαζί, αλλά ποτέ δεν επιβεβαίωσε επίσημα τη σχέση του. Οι δυο τους όμως δε δίσταζαν να κάνουν μαζί ορισμένες κοινές εμφανίσεις (πάντα διακριτικές). Αυτές οι εμφανίσεις ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είχαν μειωθεί αισθητά.

Μάλλον, η συγκατοίκηση κατά τη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας δεν εξελίχθηκε όπως την περίμεναν. Έτσι λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα κάνει το καλοκαιρινό του tour σε Ελλάδα και Κύπρο και θα τραγουδάει… ελεύθερος και ωραίος!

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που χωρίζουν, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, καθώς το ίδιο είχε γίνει και μετά την πρώτη καραντίνα, αλλά το ζευγάρι είχε τελικά επανασυνδεθεί. Τώρα όμως τα πράγματα είναι αλλιώς και όπως φαίνεται η σχέση αυτή έκανε οριστικά τον κύκλο της.

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ από την Panik