Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να γίνεται έξαλλη με μία από τις followers της. Αιτία; Το ψεύτικο στήθος της Κατερίνας και τα posts που ανέβασε η ίδια στο Instagram.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα ανέβασε μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην οποία φαίνεται να φοράει ένα μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ, μαύρα γυαλιά και ένα τσόκερ Chanel στο λαιμό της. Στη λεζάντα η Κατερίνα αναφέρει ότι «κάθε δειλινό είναι και μία ανατολή. Τα πάντα εξαρτώνται από το σημείο στο οποίο βρίσκεσαι». Λίγο παρακάτω γράφει στον κόσμο που την ακολουθεί ότι της έλειψαν αλλά τους διαβάζει και στέλνει την αγάπη της!

Εκείνη μπορεί να έστειλε αγάπη αλλά μία από τους ακολούθούς της, φρόντισε να της στείλει μία απάντηση γεμάτη πικρόχολα σχόλια τα οποία η ξανθιά παρουσιάστρια που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές, κρέμασε στα… μανταλάκια!
Η follower συγκεκριμένα έγραψε: Το στήθος είναι όλο ξένο! Κραυγάζει!» για να πάρει την πληρωμένη απάντηση από την Κατερίνα Καινούργιου «Εσύ το πλήρωσες; Όχι! Εγώ! Κι επίσης δεν το έχω κρύψει! Πόσο σεξιστικό σχόλιο, ειδικά από γυναίκα!

Η παρουσιάστρια μάλιστα αναδημοσίευσε γράφοντας : «Γυναικεία αλληλεγγύη! Γυναίκες που σέβονται η μία  την άλλη #not».

Ωστόσο υπήρξαν και εκείνες που στήριξαν την παρουσιάστρια αναφέροντας το πόσο σεξιστικό και άτοπο ήταν το σχόλιο!

Καινούργιου

Καινούργιου

Η «Super Κατερίνα» Καινούργιου έχει κάθε λόγο να έχει φύγει για τις διακοπές της χαρούμενη, αν και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα σκεφτεί στο μεταξύ και μερικές αλλαγές για τη νέα σεζόν… Πάντως, κάνοντας «ταμείο», έμειναν ικανοποιημένοι και αυτή και το κανάλι της, ο ALPHA, όπου μετακόμισε, έχοντας αναδειχτεί στο ΟΡΕΝ.

Πιο συγκεκριμένα, στις γυναίκες η εκπομπή είχε πολλή πέραση. Οι γυναίκες ηλικίας 18-54 ετών έδωσαν στην εκπομπή ποσοστό 16,5%, ενώ οι γυναίκες ηλικίας 25-44 ετών τής χάρισαν απλόχερα την πρωτιά, με ποσοστό 19,9%. Αυτά έχουν στην τσάντα τους οι παρουσιαστριες της πρωινής ζώνης όταν διαπραγματεύονται με τα κανάλια… Γι’ αυτό και η Φαίη Σκορδά επέμεινε να κάνει αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή κάπου. Και αφού ο ΑΝΤ1 δεν της το εγγυήθηκε, πήγε κι εκείνη και έψαξε άλλου γιατί «πουλάει», καθώς και αυτή από τη μεριά της ήταν πρώτη στο δυναμικό κοινό (γυναίκες, άντρες, παιδιά), έστω και με 0,3% διαφορά από την Κατερίνα.