Πολλές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στη «Super Κατερίνα», με σκοπό η εκπομπή του ALPHA να ανεβάσει τις πτήσεις της στους πίνακες τηλεθέασης.’Ετσι, σε διπλανή καρέκλα από την Κατερίνα Καινούργιου θα βρεθεί ξανά ο Γρηγόρης Γκουνrάρας, με σκοπό να ενισχύσει την «ειδησεoγραφική» ματιά της εκπομπής, ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα αποκτήσει δική του στήλη, παρεμβαίνοντας και σχολιάζοντας τα κεντρικά θέματα ης ημέρας μέσα από την έμπειρη ματιά» του.

Στην κεντρική καρέκλα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του ΟΡΕΝ θα καθίσει και πάλι η Μπέττυ Μαγγίρα, συνεχίζοντας να εστιάζει σε θέματα από τη lifestyle ειδησεογραφία. Άλλωστε τη σεζόν που πέρασε η εκπομπή κράτησε, σε σχέση με τις αγωνιστικές, πιο… ξεκάθαρο το προφίλ της, απέχοντας με επιμονή από θέματα που ανήκουν περισσότερο στην ενημέρωση.

Αλλαγές θα γίνουν και στο STAR, αφού το «πείραμα» με το ραδιοφωνικό ζευγάρι Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελιά δεν απέδωσε σε τηλεθέαση. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι στο κανάλι της Κηφισιάς «έριξαν στα βαθιά» ένα άπειρο τηλεοπτικά δίδυμο, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να φέρουν τηλεθεατές στο «Breakfast@Star».’Ετσι, χωρίς… περίοδο χάριτος, αναζητούνται καινούριοι οικοδεσπότες για την πρωινή εκπομπή. Αν και ακόμα βρίσκονται σε συζητήσεις, η διοίκηση του καναλιού φαίνεται πως θέλει να ποντάρει σε ένα ζευγάρι που θα είναι μαζί και στη ζωή, αλλά θα έχουν και κάποια τηλεoπτική εμπειρία.’Ετσι, φαίνεται πως η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, λόγω της προϋπηρεσίας τους σε καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN έχουν περισσότερες ψήφους από τα στελέχη του σταθμού, αλλά χωρίς έως τώρα να έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Και η «Super Κατερίνα» Καινούργιου έχει κάθε λόγο να έχει φύγει για τις διακοπές της χαρούμενη, αν και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα σκεφτεί στο μεταξύ και μερικές αλλαγές για τη νέα σεζόν… Πάντως, κάνοντας «ταμείο», έμειναν ικανοποιημένοι και αυτή και το κανάλι της, ο ALPHA, όπου μετακόμισε, έχοντας αναδειχτεί στο ΟΡΕΝ.

Πιο συγκεκριμένα, στις γυναίκες η εκπομπή είχε πολλή πέραση. Οι γυναίκες ηλικίας 18-54 ετών έδωσαν στην εκπομπή ποσοστό 16,5%, ενώ οι γυναίκες ηλικίας 25-44 ετών τής χάρισαν απλόχερα την πρωτιά, με ποσοστό 19,9%. Αυτά έχουν στην τσάντα τους οι παρουσιαστριες της πρωινής ζώνης όταν διαπραγματεύονται με τα κανάλια… Γι’ αυτό και η Φαίη Σκορδά επέμεινε να κάνει αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή κάπου. Και αφού ο ΑΝΤ1 δεν της το εγγυήθηκε, πήγε κι εκείνη και έψαξε άλλου γιατί «πουλάει», καθώς και αυτή από τη μεριά της ήταν πρώτη στο δυναμικό κοινό (γυναίκες, άντρες, παιδιά), έστω και με 0,3% διαφορά από την Κατερίνα.