Όποιος δεν έχει ταίρι καλό θα είναι να κάνει μία αίτηση για το Survivor! Λίγο το κλίμα, λίγο το τροπικό νησί, η πείνα και η υγρασία, ενδεχομένως και η καρύδα που είναι… αφροδισιακή, έρχεται ο έρωτας και τρελαίνει τους παίκτες!

Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το άσβεστο πάθος των δύο πρώην παικτών που κατάφεραν να μαγνητίσουν με τα καμώματά τους όλα τα αδιάκριτα βλέμματα!

Ο λόγος για το ερωτευμένο ζευγάρι που αφού γύρισαν τα περίχωρα, αποφάσισαν να πάνε και στο κυκλαδίτικο νησί που το χτυπούν οι άνεμοι! Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου εθεάθησαν στη Μύκονο να ερωτοτροπούν χωρίς έλεος!

Το Survivor φαίνεται πως κατάφερε να κάνει το ζευγάρι να ενωθεί για τα καλά και να μην το απασχολούν τόσο οι κακές γλώσσες που υπήρχαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όσο και μετά την απομάκρυνση των παικτών από το νησί.

Το ζευγάρι είναι αγαπημένο και μονιασμένο και όπως λένε οι καλές… γλώσσες καταστρώνουν ήδη τα επόμενα σχέδιά τους για τον βαρύ χειμώνα που έρχεται! Οι ίδιοι δεν έχουν αφήσει υπόνοιες για το μέλλον της σχέσης τους που ούτως ή άλλως είναι ακόμα πρώιμη. Όμως το επόμενο βήμα έχει γίνει και το ζευγάρι συγκατοικεί ευτυχισμένο μακριά από τα περίεργα βλέμματα. Άλλωστε, αρκετά κρέμασαν και οι δύο στα μανταλάκια τη ζωή τους λόγω του Survivor. Τώρα είναι η στιγμή που θα απολαύσουν ο ένας τον άλλο και θα ζήσουν τον έρωτά τους χωρίς να χρειάζεται να δώσουν λογαριασμό!

Δείτε εδώ το βίντεο από το Mykonoslive tv και θαυμάστε το ερωτευμένο ζευγάρι!

Survivor: Την ιδρώνει τη φανέλα ο Μαρτίκας!

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, εξακολουθούν να είναι μαζί όπως τουλάχιστον μας λένε φίλοι και γνωστοί απλά η Βρισηίδα έπρεπε να βρεθεί εκτός Αθηνών για υποχρεώσεις ενώ το φαρμακείο αλλά και το γυμναστήριο, δεν μπορούν να μείνουν πίσω για τον φαρμακοποιό από το Κερατσίνι!