Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Καινούργιου μετά τις μπηχτές για το τριήμερο που πέρασε στη Ρώμη με κάποιον που δεν ήθελε να μαθευτεί έδωσε λαβές για σχόλια και να φουντώσουν οι φήμες για επανασύνδεση με τον πρώην της Φίλιππο.

Μετά το ρομαντικό τριήμερο στη Ρώμη υπήρξε νέο τριήμερο εντός ελληνικού εδάφους αυτή τη φορά! Το ζευγάρι όπως φάνηκε το γλέντησε στην Κρήτη όλο το Σαββατοκύριακο και ας έβγαζε εκείνη φωτογραφίες μόνη της διαφημίζοντας ρούχα και μαγιό! Κυρίως μαγιό!

Εντάξει έχουμε και ένα Instagram να προωθήσουμε κάπως πρέπει να βγει το μεροκάματο. Αλλά ας επανέλθουμε στο μείζον θέμα που μας καίει. Έχει υπάρξει επανασύνδεση με τον πρώην της; Νομίζω δεν θα ενδιέφερε κανέναν αν δεν το έκανε θέμα η ίδια.

Είναι σα να θέλει να μαθευτεί σε όλο το πανελλήνιο, υπάρχει και μια γνωστή παροιμία αλλά δεν είναι της παρούσης ( ναι ναι αυτό με τη χαρά που δεν την αφήνει). Αυτή τη φορά το μυστικό της το πρόδωσε ο φίλος του Φίλιππου, που όλως τυχαίως βρισκόταν στο ίδιο ξενοδοχείο με την ΚΑΤΚΕΝ στην Κρήτη. Τώρα θα μου πείτε μπορεί να είναι και τυχαίο αλλά τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια; Την είδηση επιβεβαιώνει και η SOULAGLAMOUROUS στο Instagram η οποία παραδέχθηκε ότι υπάρχει επανασύνδεση για το ζευγάρι Καινούργιου-Τσαγκρίδη! Εμείς όμως είμαστε εδώ για να μιλήσουμε με  αποδείξεις. Μετά την ανακάλυψη, που πρώτοι κάναμε για τη σχέση Συνατσάκη και Στρατή, επανερχόμαστε πάλι αλλά ΠΑΝΤΑ με αποδείξεις. Αυτοί είμαστε!