Σε μία σπάνια εξομολόγηση προχώρησε σήμερα στο MEGA, (10/10) η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους στιγμές, με αφορμή μία συνέντευξη που πήρε συνεργάτης της από την κ. Βέφα Αλεξιάδου, είπε τον λόγο για τον οποίο δε διατηρεί πλέον σχέσεις με την μαγείρισσα και επί 10 χρόνια συνεργάτιδά της στον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, απευθύνθηκε σε πρώτο πρόσωπο στην πρώτη μαγείρισσα της ελληνικής τηλεόρασης και εξήγησε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο δεν έχουν πλέον καμία επικοινωνία.

«Η Βέφα Αλεξιάδου είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της τηλεοπτικής μας ζωής. Συνεργαστήκαμε μαζί 10 χρόνια, αλλά τα χρόνια που ήταν για μένα τα πιο σημαντικά, τα πρώτα χρόνια που έμαθα πώς είναι να είσαι ο πρώτος σε μια εκπομπή. Τα τελευταία πολλά χρόνια την έχω χάσει την κ. Βέφα. Ομολογώ ότι κατά καιρούς είχα ακούσει κι εγώ όπως κι εσείς κάποια μικρά παραπονάκια.

Με τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι κλείνοντας η εκπομπή πάλι είμαστε όλη μέρα μαζί. Ο καθένας έχει και την προσωπική του ζωή και ψάχνει να την γεμίσει με τους φίλους του, τον άνθρωπό του, τα παιδιά του, την οικογένειά του… Όλοι μας έχουμε μια κοινωνική ζωή και όταν δεν είμαστε μαζί στη δουλειά με κάποιους ανθρώπους χανόμαστε.

Όταν όμως υπάρχει μέσα σου κάτι και έχει «γράψει», όταν τον βλέπεις νιώθεις πάντα συναισθήματα. Αλλά για να λέμε αλήθειες, εγώ με τους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί, δεν είχα ποτέ τα περιθώρια του χρόνου στο να βγαίνω έξω για διασκέδαση. Από εκεί και μετά είναι ένα ράλι αυτό που ζούμε στη ζωή μας», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη».

ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

«Καλή επιτυχία και στο νέο σου δημιούργημα κυρία Βέφα μου. Κυρία Βέφα μου! Πραγματικά με πολύ πολύ αγάπη γιατί κι εγώ όταν σε βλέπω μου θυμίζεις μια περίοδο της ζωής μου επαγγελματικά πιο παιδική. Έχω πολλές μνήμες με την κυρία Βέφα».

Ελένη Μενεγάκη: Γι αυτό έκοψε τις σχέσεις με την Βέφα Αλεξιάδου

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Μιχάηλ Ταμπακάκη που παίζει στο Σασμό

Πετρέλαιο θέρμανσης: Στα ύψη η τιμή διάθεσης από την Παρασκευή – Ποιες θα είναι οι τιμές ανά λίτρο

Γλυκάνισος: Σταματά η προβολή του για να ξαναβγεί το καλοκαίρι – Τι σκέφτονται στον ΣΚΑΙ