Η ιστορία με το Πρωινό του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι θα απασχολήσει αρκετό καιρό ακόμα τα τηλεοπτικά πάνελ, όπου όλοι οι επί παντός επί στητού θα λένε τη γνώμη τους, λίγο κοντά λίγο μακριά στην αλήθεια. Σα να το βλέπουμε κάποια στιγμή να περνάει το σούπερ μπροστά από τα μάτια μας «Ο Γιώργος Λιάγκας αποκλειστικά, τι λέει για την Δούκισσα Νομικού» κλπ κλπ.

Όμως ένας από αυτούς που δικαιούνται για να μιλούν, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μπορεί να απάντησε σε ερωτήματα που κανείς δεν θα ήξερε αλλά άνοιξε και συζητήσεις που απλά μας άφησαν άφωνους!

Ο διευθυντής του περιοδικού Ok! είπε «Δεν ήταν απόφαση του σταθμού να εκθέσει δημόσια όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες. Απλά η Δούκισσα έχει πίσω της μία ομάδα επικοινωνίας και management και ήταν παρούσα και είχε σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις αυτές και που είχαν σημαντικό ρόλο και στους όρους του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1. O μάνατζερ θέλει το καλύτερο για τον πελάτη του. Οι ανακοινώσεις βγήκαν μετά από μεγάλες συζητήσεις» ενώ συμπλήρωσε λέγοντας: «Έχω μιλήσει με το σταθμό και με το περιβάλλον του Γιώργου Λιάγκα. Όλα ξεκινούν από το καλοκαίρι. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν επιθυμούσε ποτέ την παρουσία της Δούκισσας στην εκπομπή αλλά όχι επειδή δεν τη συμπαθούσε. Αντίθετα τη συμπαθεί. Την επέβαλε ο σταθμός γιατί έψαχνε μία μαμά με καλό προφίλ για τα εμπορικά».

Πρωινό ΑΝΤΙ: Τι αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης

«Την Παρασκευή ο Γιώργος Λιάγκας ήξερε ότι η Δούκισσα θέλει να φύγει. ήταν στο “δεν αντέχω”. Αυτό που ξέρω είναι ότι το πρόβλημα της Δούκισσας Νομικού δεν ήταν μόνο ο Γιώργος Λιάγκας. Από την πλευρά του λένε ότι ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πολλές υποχωρήσεις. Δεν ήταν δεδομένη η παρουσία της Δούκισσας στη συνεντεύξεις από την πρώτη στιγμή. Αυτή ήταν μια νίκη της Δούκισσας. Και ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια υποχώρηση εκεί. Δεν είχε μόνο πρόβλημα με τον Γιώργο Λιάγκα. Μην το κάνουμε προσωποκεντρικό» είπε επίσης ο δημοσιογράφος ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε ότι ευθύς εξαρχής ο Λιάγκας ήθελε την Ευαγγελία Αραβανή.

Και στο τέλος, ο διευθυντής του περιοδικού έριξε και την… βόμβα του λέγοντας: «Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τα πάντα για να μην φύγει η Φαίη Σκορδά από την εκπομπή. Η Φαίη όμως ήθελε να γίνουν δυο διαφορετικές εκπομπές.»

Στα οικογενειακά δεν θα εισέλθουμε…

 
Όλες οι ειδήσεις

Κατάρ 2022: Οι δέκα WAGS που θα σε κάνουν να παραμιλάς!

Ολυμπιακός: Γιατί χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς η υπόθεση Βρσάλικο

Η Φαίη Σκορδά στο πλευρό της Δούκισσας Νομικού: «Τώρα καταλαβαίνετε»